Doktorlar uyardı: Kalbi olan bu maçı izlemesin

Doktorlar uyardı: Kalbi olan bu maçı izlemesin

Süper Final'in beklenen dev maçı geldi çattı

Türk futbolunda bugün heyecanın en üst noktasına tanık olacağız. Süper Final Şampiyonluk Grubu'nda lider Galatasaray, takipçisi Fenerbahçe'yi konuk ediyor. Cimbom yenerse, puan farkını 8'e yükseltip şampiyonluk şarkıları söyleyecek. Fener'in amacı ise galip gelip ipleri eline almak.

Türk futbolunun kalbi bugün TT Arena'da atacak. 'Turkish El Clasico' olarak adlandırılan dev mücadelede G.Saray ile F.Bahçe 19.00'da karşılaşıyor. Lig TV'nin yayınlayacağı maçı Fırat Aydınus yönetecek. Derbiye 5 puan önde başlayacak olan Cimbom, 52 bin taraftarı önünde rakibini yenmesi halinde farkı 8'e taşıyacak ve 4 maç kala şampiyonluk için çok büyük bir avantaj yakalayacak.

Sarı Kanarya ise derbiden elde edeceği 3 puanla aradaki farkı 2'ye indirip, şampiyonluk yarışında ipleri kendi eline almaya çalışacak. G.Saray tam kadro, F.Bahçe'de tek eksik cezalı Emre. Doktorların, 'Kalp hastaları izlemesin ' dediği derbi, Türkiye'nin en pahalı iki kadrosunu karşı karşıya getirecek. F.Bahçe'nin tahmini kadro değeri 305, G.Saray'ın ise 290 milyon lira.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.