Doktoru Demirel'in son dakikalarını anlattı

Doktoru Demirel'in son dakikalarını anlattı

9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in doktoru Aylin Cesur, Demirel'in son dakikalarını anlattı...

Türkiye Cumhuriyeti'nin 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in doktoru Aylin Cesur, "Son dakikaya kadar bilinci açık olan Sayın Demirel vakur, mutlu ve huzurlu bir şekilde hayata veda etti" dedi.

Cesur, düzenlenen basın toplantısında, Demirel'in diyabet, kronik böbrek yetmezliği ve bunlara bağlı rahatsızlıkları bulunduğunu söyledi.

Demirel'in son dakikaya kadar bilincinin açık olduğunu anlatan Cesur, "Ömrünü demokrasi ve kalkınma hedefine adamış, Türkiye sevdalısı ve Türkiye davasının kahramanı, büyük lider, bugünkü Türkiye'nin mimarisinde çok büyük pay sahibi, yürüdüğümüz yolda, içtiğimiz suda, kullandığımız elektrikte, okuduğumuz okulda şu hastanede, barajlara okullarda her yerde unutulmayacak izler bırakan Sayın Cumhurbaşkanımızı saat 02.05'te maalesef Hakkın rahmetine uğurladık" diye konuştu.

SON DAKİKAYA KADAR BİLİNCİ AÇIKTI

Akşam yemeğini Demirel ile yediklerini belirten Cesur, "Son dakikaya kadar bilinci açık olan Sayın Demirel vakur, mutlu ve huzurlu bir şekilde hayata veda etti" ifadesini kullandı.

Güven Hastanesi Etik Kurulu Başkanı Tevfik Ali Küçükbaş da Demirel'in 13 Mayıs'ta akut solunum enfeksiyonu sebebiyle hastaneye geldiğini ve o tarihten bu yana tedavi gördüğünü kaydetti.

Küçükbaş, Demirel'in durumunda zaman zaman iyileşmeler görülmesine rağmen "enfeksiyonun verdiği zorlu etkiler sonucunda" vefat ettiğini söyledi.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.