Dörtyol zanlısı o sözleri yalanlamadı

Dörtyol zanlısı o sözleri yalanlamadı

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Harun Öztürk, ses kaydına ilişkin ilginç açıklamalarda bulundu

Hatay Dörtyol'da yaşanan olaylarla ilgili,MHPHatay İl Ülkü Ocakları Başkanı Lütfü Kaşıkçı'ya ait olduğu iddia edilen ses kaydı gündeme bomba gibi düşmüştü. Ortaya çıkan ses kayıtlarında “Burası yıkılacak bugün” “Hazır elimize fırsat geçmişken, yakalım yıkalım” şeklindeki sözlerin ülkü ocakları mensuplarına ait olduğu ileri sürülmüştü. MHP, dün yaptığı açıklamada, ses kaydının MHP'ye komplo için hazırlanmış bir tuzak olduğunu söylemişti.

 

CNN Türk'te yayınlanan programa katılan Ülkü Ocakları Genel Başkanı Harun Öztürk, ses kaydına ilişkin ilginç açıklamalarda bulundu. Öztürk, yaptığı açıklamalarda ses kaydını yalanlamadı fakat montaj olduğunu ileri sürdü. Ses kaydındaki konuşmaların, orada bulunan başka bir grubun yapacağı eylemleri engellemek amacıyla söylendiğini iddia etti.

 

Öztürk, söz konusu ses kaydında geçen ‘başkanım' ‘reis' sıfatlarının kendisine hitaben söylenmiş de olabileceğini söyleyerek, konu hakkında suç duyurusunda bulunduklarını açıkladı. Öztürk ‘yakalım, yıkalım' kelimelerinin kendisine söylenip söylenmediğini hatırlamadığını; ama kendisine de söylenmiş olabileceğini dile getirdi

Etiketler :