Dost Fm İstanbul'da!

Dost Fm İstanbul'da!

Tematik Radyoculuğun özgün temsilcisi Dost FM Ankara’dan sonra şimdi de İstanbul’da…

1 Şubat 1995 yılında bir grup idealist genç tarafından Ankara’da kısıtlı imkânlarla yayına başlayan Dost FM, ilerleyen yıllarda sesli ve görüntülü medyada tematik dini yayıncılık alanının en başarılı ve güvenilir örneği olmayı başardı.

"biz dostuz" ilkesinden yola çıkarak, varlıkla, insanla, dünyayla ve hakikatle ilişkisini sorgulayan, aktüel ve popüler olanın değil; gerçeğin, iyinin ve kalıcı olanın peşinde üretim yapan bir ekip.  Dost FM ile yakaladıkları yoğun ilgiyi uydudan yayın yapan bir televizyon kurarak 2005 yılında televizyona taşıdı. Kanal din, aile, bireysel konular üzerine hem içerik hem de hitabet konusunda seçkin isimlerle program yapıyor, Fıkhi konularda ise Diyanet İşleri Başkanlığı ile işbirliği ile programlar yapılıyor. Şimdi de Tüm Türkiye’ye ulaşmak için ilk adım olarak İstanbul’da bölgesel bir radyo ile yayın ağını genişletiyor. Dost FM, Ankara’dan sonra 101.8 frekansından da İstanbullulara hitap etmeye başladı. 

Yayınlarında ekonomi, politika, spor, magazin gibi günübirlik konulara girmediklerini, daha çok dini konular, aile içi eğitim ve kişisel sorunların çözümüne yönelik programlar yaptıklarını kaydeden Hacer Kocabaş Özdemir  “16 yılın birikimi ile sadece eğitim ve dini konular doğrultusunda Türkiye’de tematik yayıncılıkta özgün bir tarz oluşturduk. Amacımız alanında etkili isimlerden oluşan güçlü bir kadro ile kaliteli ve seviyeli yayınları daha fazla bireye ulaştırmak. Kesinlikle polemiğe kapalı öğrenmeye ve paylaşmaya açık, kötüyü ve yanlışı teşhire kapalı, doğru ve iyiyi yaymaya açık bir yayın politikası takip ediyoruz. ” diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :