DP KADIN KOLLARI GENEL BAŞKANLIĞI  “TERÖRÜ  LANETLEDİ”

DP KADIN KOLLARI GENEL BAŞKANLIĞI “TERÖRÜ LANETLEDİ”

Terör örgütünün vahşi eylemlerini artırarak devam ettirmesi ve son yirmi dört saat içerisinde terör saldırısı sonucu hayatını kaybeden asker ,polis ve sivil vatandaşlarımıza yönelik saldırılar sonucunda Demokrat Parti Kadın Kolları Genel Başkanı Av.Ayşegü

Terör örgütünün vahşi eylemlerini artırarak devam ettirmesi ve son yirmi dört saat içerisinde terör saldırısı sonucu hayatını kaybeden asker ,polis ve sivil vatandaşlarımıza yönelik saldırılar sonucunda Demokrat Parti Kadın Kolları Genel Başkanı Av.Ayşegül Dalkır Kahveci Demokrat Partili kadınlar adına  terörü lanetleyen yazılı bir mesaj yayınladı .
Mesajında Kahveci ;
“Ülkemizde terör belası merkez sağ iktidarların milletimiz tarafından parlamento çatısı altında vücut bulmaması sebebi ile son dokuz yıldır yeniden hortladı.
Kurucumuz Celal Bayar sonrasında Cumhurbaşkanımız sayın Demirel ve Türkiye’nin tek kadın lideri sayın Çiller  teröre prim vermeyerek ülkeyi ve milleti 1998 yılında terör belasından kurtarmışlardır. Fakat 2002 yılından itibaren siyaseten yaratılmak istenen terör maalesef parlamento sıralarında,başkentimizde ve tüm Türkiye’de  kan dökmeye yeniden başlamıştır. Terörü sıfırlayan Demokrat Parti ve misyonu ülkeyi sıfır terörle milletin vekaletini tevdi ettiği iktidara teslim etmiştir. Tablo milletin anlayacağı kadar açık ve net olarak terörün son dokuz yılda sıfır'dan tekrar başlayarak nerelere kadar tırmandığını açık ve net olarak göstermektedir.
Sorumluluk sahipleri elbet  terörün ülkemize ve milletimize yaşattığı bu acılı günleri önce millete sonra Allah’a hesap vereceklerdir. Hz.Ömer’in dediği gibi “ Fırat’ın kenarında kaybolan koyundan sorumluluk  sahibi devlet adamlarının”  Türkiye’yi yönetmesi gerekir.Sorumluluk sahipleri görevlerini liyakat içerisinde yapmamaktadır.
Kaldı ki ülkemizde terörü sıfırlayan Demokrat  Parti ve misyonu milletimiz tarafından tekrar hatırlanmalı ve liyakat ehli olan partimiz geçmişte olduğu gibi  terör yarın da prim vermeyerek gereğini yapacaktır.
Demokrat Parti ve altmış beş yıllık misyonu hiçbir zaman terörle müzakere etmemiştir. Teröre ve teröriste göz açtırmayan ve anaların göz  yaşlarını dindiren merkez sağ Demokrat Parti  halkımız tarafından takdir edilmeyerek parlamento sıralarında yer almaması  bugün terörle müzakere  ve terörist kurşunlarına hedef olarak ödemektedir.
Sorumlu olan iktidar sahipleri ve parlamento sıralarında oturan beş yüz elli milletvekilini artık milletin vekaletini yerine getirmeye çağırıyoruz. Aksi durumda vekalet aslına yani Demokrat Parti’ye verilerek yine bizler tarafından terör ve teröriste gereken hesap sorulacaktır.
Analar ağlamasın dediler,  milletin memleketin anası ağlıyor. Şehitler ölmez dedik; öldüler,öldürüldüler. Vatan bölünmez dedik. Vatanımız bölünmeye doğru gidiyor.
Hayatını kaybeden vatan evlatlarımıza Allah’tan rahmet geride kalan ana, bacı, kardeş, eş ve çocuklarına sabırlar diliyorum. Türk milletinin başı sağ olsun.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.