DSP adayı baba ve oğulu öldürüldü

DSP adayı baba ve oğulu öldürüldü

Çanakkale, Ezine'ye bağlı Geyikli beldesinde alacak verecek nedeniyle çıkan silahlı kavgada DSP'den aday olan baba ve oğlu hayatını kaybederken bir kişi de yaralandı.


Edinilen bilgiye göre, Sanayi sitesinde meydana gelen olayda muhasebeci Cevat Özkan, yerel seçimlerde DSP'den belde belediye başkan adayı olan Mehmet Tunç'un işyerine gelerek burada baba ve oğlu ile alacak verecek sebebiyle tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine belindeki silahını çeken Özkan, Mehmet Tunç (54) ve oğlu Kamil Tunç' (21) ateş etti.

Baba ve oğlun olay yerinde hayatını kaybederken silahtan çıkan kurşunların sekmesi sonucu Müjdat Ünver isimli şahıs da yaralandı. Ezine Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan Ünver'in hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrendildi.

Cevat Özkan kısa süre içerisinden jandarma ekiplerince yakalanırken baba ve oğlun cenazeleri Ezine Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Saldırının duyulması üzerine hayatını kaybedenlerin aile yakınları hastaneye akın etti.

Öte yandan DSP Genel Başkanlığından bugün istifa ettiğini açıklayan Zeki Sezer, seçim öncesinde geldiği Çanakkale'de belediye başkan adayı Mehmet Tunç'a destek olmak için Geyikli'ye gelerek seçim ofisini ziyaret etmişti.


Etiketler :