DSP: Bülent Ecevit tekrar öldü

DSP: Bülent Ecevit tekrar öldü

DSP: Rahşan hanım sayesinde bugün Bülent Ecevit tekrar ölmüştür

DSP Genel Başkan Yardımcısı ve Örgüt Kurulu Başkanı Tufan Bural, Rahşan Ecevit'in CHP Genel Başkan adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na destek çağrısında bulunması ve CHP kurultayına katılmasına sert tepki gösterdi. Bural, "Rahşan Hanım'ın CHP kurultayına katılıp destek vermesi inanılmaz bir hırsın göstergesidir.'' dedi.

 

Rahşan Ecevit'in Kılıçdaroğlu'nu destekleyerek CHP kurultayına katılmasını değerlendiren Bural, merhum Ecevit'in iyi ki bugünkü tabloyu görmediğini söyleyerek, ''DSP'yi bize emanet eden rahmetli Onursal Genel Başkanımız Bülent Ecevit iyi ki bugünkü tabloyu görmemiştir. Rahmetli Bülent Ecevit, bugün tekrar ölmüştür." yorumunda bulundu.

 

Bural açıklamasında şu görüşlere yer verdi: "İl ve İlçe başkanlığı yaptığımız dönemlerde bizlere CHP'nin 'C'sinden söz ettirmeyen Rahşan Hanım ne olmuştur da CHP'yi destekleme kararı almış ve kurultaya gitmiştir? Herhalde yanındakileri bir daha milletvekili seçtirmek için tekrar harekete geçmişlerdir. Halkın, işçinin, köylünün, üretenin ve hakça paylaşanın partisi DSP'dir. Bizler için asıl olan DSP ve örgütleridir. Bizler yönetime gelirken, korumalarımızı, doktorlarımızı ve parti içindeki bazı ABD temsilcilerini milletvekili yapmak üzere yola düşmedik. Rahşan Ecevit gerçekten ülke sorunlarıyla ilgilenseydi, bu sorunları çözebilecek, halkın içinden gelmiş, örgütün yetiştirdiği insanları Parlamento'ya taşırdı. Görülüyor ki Rahşan Hanım'ın problemi bu değil. Rahşan Hanım'ın problemi yanındakilerin etkisinden kurtulamayıp ve onların baskılarına dayanamayıp kurucusu olduğu DSP ile hesaplaşmaktır. Rahşan Hanım'ın CHP kurultayına katılıp destek vermesi inanılmaz bir hırsın göstergesidir. Dilerdim ki, kurucusu olduğu DSP'nin kurultayına katılsın, köşelerde değil, başköşede otursun. Yanında işbirlikçiler değil, gerçekten halkın arasından, örgütten gelenler olsun. Rahşan Hanım'ın CHP ile ilgili söyledikleri gerçekten hepimizi şaşırtmış, güldürmüş, hayal kırıklığına uğratmıştır. 'Biz sana mecburuz, Demokratik Sol' diyerek DSP'yi bize emanet eden rahmetli Onursal Genel Başkanımız Bülent Ecevit, iyi ki bugünkü tabloyu görmemiştir. Rahmetli Bülent Ecevit, bugün tekrar ölmüştür." (CİHAN)

Etiketler :