DTP'nin kapanmasını böyle kutladı

DTP'nin kapanmasını böyle kutladı

DTP'nin kapatılmasına kimi alkış tuttu, kimisi de kızdı. Ancak bir siyasi parti var ki tepkisi çok konuşulacak.

Terörle mücadele ve açılım konusunda sert çıkışlarıyla tanına emekli general Osman Pamukoğlu'nun partisinde DTP'nin kapatılması bayram havası estirdi.

Hatay'ın İskenderun İlçesi Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR) İlçe Teşkilatı tarafından havai fişek gösterisiyle kutlandı.

HEPAR İlçe Başkanı Melih Erozan, DTP'nin kapatılmasının geç kalınmış bir karar olduğunu belirterek bunu kutladıklarını söyledi.

HAVAİ FİŞEK GÖSTERİSİYLE KUTLADILAR

Habertürk gazetesinin haberine göre, Anayasa Mahkemesi'nin Demokratik Toplum Partisi'nin kapatılma kararını açıklamasının ardından İskenderun'da Hak ve Eşitlik Partisi İlçe teşkilatı ve bazı vatandaşlar kutlama yaptı.

Parti binasının çatısından havai fişek gösterisi gerçekleştiren HEPAR İskenderun İlçe Başkanı Melih Erozan, "Bugüne kadar eli kanlı terör örgütü mensupları bu havai fişekleri polisimizin, askerimizin, halkımızın üzerine sıkıyordu.

ARTIK HERKES HADDİNİ BİLMELİ

Şimdi sıra bizde. DTP'nin kapatılması geç kalınmış bir karardır. Artık herkes haddini bilmeli bu ülkede. Nerede duracağını bilmeli. Biz DTP'nin kapatılmasını kutlamak için bu havai fişekleri partimizi çatısından atıyoruz" diye konuştu.

Bu arada yoldan geçen bir vatandaş da, DTP'nin kapatılmasını kutlayan HEPAR'lılara destek vererek "Darısı AKP'nin başına inşallah. Demokratik açılım dediler, bizi bu hale getirdiler" dedi.

Etiketler :