Düğünde kaybolan kız çocuğu ölü bulundu

Düğünde kaybolan kız çocuğu ölü bulundu

Boğularak öldürüldüğü tahmin edilen 5 yaşındaki kızın cesedini gören ailesi ve yakınları sinir krizleri geçirdi

Gaziantep'te, pazar günü kaybolan ve ailesi tarafından şehrin her tarafında didik didik aranan 5 yaşındaki kız çocuğu, dün gece evlerinin karşı sokağında boğularak öldürülmüş olarak bulundu.

Alınan bilgiye göre, geçtiğimiz pazar günü Aydınlar Mahallesi, 12 no'lu sokak içerisinde düzenlenen düğün töreninde arkadaşları ile birlikte oynayan Fatma Demir (5) bir anda ortadan kayboldu. Demir'in simit fırınında işçilik yaptığı öğrenilen babası Zekeriya Demir (32) ve annesi Fatma Demir (29), kızlarının kaybolması üzerine polise haber vererek her yanı aramaya başladı. Ancak, küçük kız, gece geç saatlerde evlerinin karşı sokağının içerisinde öldürülmüş olarak bulundu. Boğularak öldürüldüğü tahmin edilen Fatma Demir'in cesedini gören ailesi ve yakınları sinir krizleri geçirdi.

Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edilirken, küçük kızın cesedi yapılan incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Gaziantep Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.