Düğünden dönen aile kaza YAPTI Kazada, 4 kişi öldü,

Düğünden dönen aile kaza YAPTI Kazada, 4 kişi öldü,

Bursa'daki bir düğünden Eskişehir'e dönen ailenin içerisinde bulunduğu otomobil, Bilecik'in Bozüyük ilçesi yakınlarında cip ile çarpıştı. Kazada, 4 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı.

 

Alınan bilgiye göre, Bursa'dan Eskişehir'e giden Selçuk Demir'in kullandığı 11 TC 069 plakalı otomobil, Bozüyük-Eskişehir karayolunun 3. kilometresinde aynı yönde seyreden Erdoğan Alişan yönetimindeki 54 AE 260 plakalı cip ile çarpıştı.

Kazada, otomobil sürücüsü Demir ile otomobildeki Süheda Selçuk (1) ve kimlikleri henüz belirlenemeyen 2 kişi hayatını kaybetti, cipteki 4 kişi de yaralandı. Yaralılar, Bozüyük Devlet Hastanesine kaldırıldı.

KİMLİKLER BELİRLENDİ

Bursa'daki bir düğünden Eskişehir'e dönen ailenin içerisinde bulunduğu otomobilin, Bilecik'in Bozüyük ilçesi yakınlarında cip ile çarpışması sonucu ölenlerin ve yaralananların isimleri belirlendi.

Alınan bilgiye göre, daha önce hayatını kaybettiği bildirilen Süheda Selçuk (1), sağlık ekiplerinin müdahalesiyle hayata döndürüldü.

Kazada, Selçuk Demir (34), Aslı Selçuk (17), Yüksel Başaran ve Hatice Demir olay yerinde hayatını kaybetti. Diğer aracın sürücüsü Erdoğan Alişan ile Serpil Altınırmak, Evren Selçuk ve Süheda Selçuk yaralandı.

Yaralılar, 112 Acil sağlık ekipleri tarafından Bozüyük Devlet Hastanesine kaldırıldı. Sağlık durumu ağır olan Evren Selçuk ve Süheda Selçuk, daha sonra Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi.

Etiketler :