Dündar canlı yayında sinirden çıldırdı!

Dündar canlı yayında sinirden çıldırdı!

Uğur Dündar canlı yayında öyle bir coştu ki ekranlar şaha kalktı! Dündar sinirden adeta çıldırdı!


Gazeteciler
 

Gazeteciler 2
Uğur Dündar canlı yayında öyle bir coştu ki ekranlar şaha kalktı! Deprem faciasından sonra medyanın ilgi odağı olan Elazığ'dan canlı yayın yapan Star haberin muhabiri yayın yapmakta zorluk yaşadıklarını ve engellendiklerini söyleyince Dündar söze girdi. Ünlü anchorman açtı ağzını yumdu gözünü!

Star haber muhabiri deprem bölgesindeki hastaneden canlı yayın yapmak istediklerini ancak doktorların 'yayınınızı beğenmiyoruz' diyerek kendilerini engellediğini söyledi. Uğur Dündar'ın önceki gün yapılan canlı yayında doktorları hedef alması nedeniyle hastaneden yayın yapmalarına izin verilmediğini söyleyen muhabirin sözünü kesen Dündar öfkesini ekrana yansıttı.

BENİ ORAYA GETİRTMEYİN!

Oldukça sinirlendiği gözlenen Dündar adeta 'beni oraya getirtmeyin!' demeye getirdi. 'Onlarca insanın hayatını kaybettiği bir olayda yayın yapılırken kameralara şaklabanlık yapanları eleştiremeyecek miyiz? Burada televole programı yapılmıyor. Deprem bölgesinde canlı yayın yapılıyor' dedi.

Dündar sözlerine şöyle devam etti: Bu kadarda duyarsız olmak kelimelerle anlatılacak bir durum değil. Niçin bu toplum ölümü bu kadar kabul eder hale geldi. dünyanın başka yerinde olsa hükümet düşerdi. Ne demek yani.. Oradaki sağlık elemanları senin etrafını saracak sağa sola sırıtarak mesaj çekecek. Biz de onları eleştirmeyecez! Doktor beye söyle işini yapsın. Bize mesleğimizi öretmesin.
 

Etiketler :