Dündar'dan Ajda Pekkan'a Hakaret

Dündar'dan Ajda Pekkan'a Hakaret

Uğur Dündar, Egemen Bağış'a söylediği sözler yüzünden Ajda Pekkan'a çok kızdı: Yalakalığın kitabını yazıyor.

12 Eylül referandumu öncesinde tercihini açıklayan ünlü sanatçı Sezen Aksu'ya "Sazan" diye hitap eden CHP Genel Başkan Yardımcısı Süheyl Batum'dan sonra ünlü sunucu Uğur Dündar Ajda Pekkan'a "yalaka" dedi.

Ajda Pekkan, Bilfen Okulları Filarmoni Orkestrası'nın TİM Maslak Show Center'da verdiği konseri izleyen Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış'a, "Sayın Bakanım her zaman sanat ve sanatçının yanında oluyorsunuz. Muhteşem vizyonunuzla hep ülkemizin önünü açıyorsunuz. İyi ki varsınız, hep olun. Sizin için canımızı vermeye hazırız. Siz hep yanımızda olun. Allah sizi başımızdan eksik etmesin" demişti.

'AJDA YALAKALIĞIN KİTABINI YAZIYOR'

İşte bu sözler Kanal D Radyo'da yayınlanan Uğur Dündar ile Radyo Arenası programında konu edildi. Hakan Gündüz'ün sunduğu programa konuk olan Uğur Dündar, Ajda Pekkan hakkında şok yorumlarda bulundu: "Bunlardan sanatçı falan olmaz. Yalakalığın kitabını yazıyor adeta.. ' Allah sizi başımızdan eksik etmesin' diyor. Sanatçı dediğin bu kadar yalaka olamaz. Sanatın bu kadar alçaldığı başka bir durum var mıdır? İnsan dinlerken okurken utanıyor." 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.