Dünya boksunun kalbi Türkiye’de atacak

Dünya boksunun kalbi Türkiye’de atacak

2011 AIBA Dünya Genç ve Yıldız Bayanlar Boks Şampiyonasının imza töreni ve basın toplantısı, cumartesi günü İstanbul’da gerçekleştirilecek.

30 Nisan-8 Mayıs 2011 tarihleri arasında Antalya'da yapılacak 2011 AIBA Dünya Genç ve Yıldız Bayanlar Boks Şampiyonası için start verildi. 15 Ocak Cumartesi günü saat 11.00 ‘da İstanbul Wow Hotel’s’de yapılacak olan İmza törenine Spor’dan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Özak’ın yanı sıra AİBA (Uluslararası Boks Birliği) Başkanı Dr. Ching-Kuo Wu, AİBA icra Direktörü Ho Kim, WSB Ceo'su Ivan Khodabaksh, Gençlik ve Spor Genel Müdürü Yunus Akgül, Türkiye Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ve Gençlik ve Spor İstanbul İl müdürü Tamer Taşpınar katılacak.

BOKS’TA BÜYÜK ATILIM

Türkiye Boks Federasyonu Başkanı Sayın Eyüp Gözgeç’in kısa bir süre önce Dünya Amatör Boks Birliği (AİBA) ve Avrupa Boks Konfederasyonu (EUBC) Yönetim Kurullarına seçilmesinin hemen ardından, Uluslararası Amatör Boks Birliği (AIBA), 2011 Genç ve Yıldız Bayanlar Dünya Şampiyonasının ev sahipliği Türkiye’ye verilmişti. Bilindiği üzere Türkiye daha önce de 2012 Londra Olimpiyatları’nın Avrupa elemelerine ev sahipliği yapmaya da hak kazanmıştı.

Etiketler :