Dünya bu görüntüleri konuşuyor

Dünya bu görüntüleri konuşuyor

Geçtiğimiz sezon kaldırdığı 6 kupayla 'Uzay takımı' diye lanse edilen Barcelona, Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde yarı final rövanşında Inter maçındaki beklenmedik hareketiyle tüm dünyayı şok etti.

Hazımsız Barcelona dünyada tartışılıyor
Şampiyonlar Ligi yarı finalinde, ilk maçta 3-1 yendiği Barcelona'ya konuk olan Inter, sahadan 1-0 yenik ayrılmasına rağmen, skor avantajıyla 38 yıl aradan sonra finale çıkmayı başardı ama bu dev maç geride büyük tartışmaları bıraktı.

MESSİ'Lİ BARCA KARİZMAYI ÇİZDİ!

Nou Camp Stadı'nda 7 bini Inter taraftarı olmak üzere yaklaşık 98 bin kişinin ve TV başında milyonların izlediği maçta, Barcelona'nın maçın bitiş düdüğüyle birlikte Interli oyuncuların sevinmemesi için açılan çim sulama fıskiyeleri, büyük tartışmalara neden oldu.

Ülkemizde ve dünyadafutbolseverlerin en çok sempati duyduğu takımların başında gelen Messi'li Barcelona, ezeli rakibi Real Madrid'in Stadı'nda final oynama şansını kaçırınca, bu acziyet kokan hareketiyle karizmayı fena çizdi.

NOU CAMP MOU CAMP OLUNCA!..

Futbol otoriteleri bu hareketin 'Uzay takımı' diye tabir edilen Barcelona'ya hiç yakışmadığını ve bu hareketin Mourinho'ya karşı kin kusma olarak değerlendiridi.

BARCELONA'YA CEZA YOLDA!

Barcelona Kulübü'nün Inter maçındaki bu tavrından dolayı UEFA tarafında para cezasına çarptırılacağı gelen bilgiler arasında.

tumspor

Etiketler :