Dünya Kupası'ndan sonra ayrılıyor!

Dünya Kupası'ndan sonra ayrılıyor!

Chelsea'ye çok kötü bir oyunun ardından 2-0 yenilerek Şampiyonlar Ligi'nden elenen Galatasaray'da önemli gelişmeler yaşanıyor.

Şampiyonlar Ligi'nde rövanş mücadelesinde Chelsea'ye karşı gösterilen kötü performansın yankıları sürerken Avrupa basını Galatasaray'ın yıldız futbolcusu için ortaya önemli bir iddia attı.

''Eski günlerini aratıyor''

Inter'den geçen sezon devre arasında transfer edilen Wesley Sneijder İngiliz Metro gazetesindeki yazıda ağır şekilde eleştirilirken yıldız oyuncunun eski günlerini aratan bir performans sergilediği ve son oynanan Chelsea maçında da bunun artık hat safhaya ulaştığı belirtildi.

''Son şans''

Dünya Kupası'nda Hollanda Milli Takımı'yla birlikte Brezilya'ya gitmeyi hedefleyen orta saha oyuncusunun bu performansla kendini riske attığı belirtilirken Van Gaal'ın her şeye rağmen Sneijder'i Brezilya'ya götüreceği gazete okuyucularına aktarıldı.

''Dünya Kupası'ndan sonra ayrılacak!''

Dünya Kupasını kendisini kanıtlamak için son şans olarak gösteren gazete Sneijder'in burada sergileyeceği performansla Galatasaray'dan ayrılacağını ve son transferini yapabileceğini belirtti. Sneijder'in daha göz önünde olmak istediğini aktaran gazete Hollandalı yıldızın İstanbul macerasının uzun sürmeyebileceğini ve oyuncunun büyük ihtimalle Galatasaray'dan ayrılacağını açıkladı. Yazı da en dikkat çeken konu ise Sneijder'in kötü performansının takımdan ayrılma durumu ile ilgili olabileceği iddiasında bulunulması oldu.

Hatırlanacağı üzere Sneijder devre arası transfer döneminde Manchester United'dan teklif aldığını söylemiş ve şimdilik bu teklifi kabul etmedim açıklamasında bulunmuştu.

 

Kaynak: Eurosport 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.