Dünyanın gözü Kadıköy'de!

Dünyanın gözü Kadıköy'de!

Ezeli rakipler Fenerbahçe ile Galatasaray, dünyanın sayılı derbileri arasında gösterilen dev maçta Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda karşı karşıya gelecek

Ezeli rakipler Fenerbahçe ile Galatasaray, dünyanın sayılı derbileri arasında gösterilen dev maçta Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda karşı karşıya gelecek.

 

DÜNYANIN GÖZÜ KADIKÖY'DE

Türk futbolunda gözler Kadıköy'de olacak. Dünyanın en önemli derbilerinden birinde, ezeli rakipler Fenerbahçe ile Galatasaray, Şükrü Saracoğlu Stadı'nda karşı karşıya gelecek

 

Saat 19.00'da başlayacak ve Lig TV'den naklen yayınlanacak maçı, kariyerinde ilk kez ezeli rekabette düdük çalacak olan hakem Bülent Yıldırım yönetecek. Yıldırım'ın yardımcılıklarını İsmail Şencan ile Muhittin Gürses yapacak. Dev maçın 4. hakemi ise Halis Özkahya.

 

GALATASARAY: Galatasaray, Fenerbahçe ile oynayacağı derbinin hazırlıklarını tamamladı.

 

Sarı-kırmızılıların, yeni teknik direktörleri Georghe Hagi yönetiminde, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde basına kapalı olarak yaptığı antrenmanda, teknik ekibe yeni katılan antrenör Bogdan Vintila ve kondisyoner Giovanni Melchiorre de hazır bulundu.

 

Galatasaray'da, sakatlıkları olan Harry Kewell, Gökhan Zan ve Aydın Yılmaz'ın kondisyoner eşliğinde çalıştığı, Milan Baros ve Arda Turan'ın ise fizyoterapist eşliğinde saha egzersizlerini sürdürdüğü ifade edildi.

 

Futbolcuların, ısınma hareketleri ile başlayan idmanda, 5'e 2 top kapma ve pas çalışmasının ardından taktik organizasyonlar üzerinde durduğu bildirildi. Yaklaşık 1,5 saat süren antrenmanın son bölümünde ise dar alanda çift kale maç yapıldığı kaydedildi.

 

Galatasaray, deplasmanda oynayacağı zorlu Fenerbahçe maçı için, çalışmanın ardından Florya Metin Oktay Tesisleri'nde kampa girdi.

 

FENERBAHÇE HAZIR: Fenerbahçe, Galatasaray derbisinin hazırlıklarını tamamlayarak kampa girdi.

 

Sportif Direktör ve Teknik Sorumlu Aykut Kocaman yönetiminde Can Bartu Tesisleri'nde basına kapalı olarak gerçekleştirilen ve 1,5 saat süren antrenmanda, sarı-lacivertli futbolcuların, 5'e 1 top kapma, kondisyon çalışmasının ardından çift kale maç yaptıkları bildirildi.

 

Antrenmana, tedavisini ülkesinde sürdüren Daniel Güiza, sol ayağından Almanya'da ameliyat olan Özer Hurmacı, 19 Yaş Altı Milli Takımı'nda yer alan oyuncular Gökay Iravul, Okan Alkan ve Berk Elitez ile tedavisi süren Selçuk Şahin'in katılmadığı ifade edildi.

 

Bu antrenmanla Galatasaray maçı hazırlıklarını tamamlayan Fenerbahçe, Can Bartu Tesisleri'nde kampa girerek maç saatini beklemeye başladı.

 

 

FENERBAHÇE-GALATASARAY

 

STAT: Şükrü Saraçoğlu

SAAT: 19:00

HAKEM: Bülent Yıldırım

YAYIN: Lig Tv,  Tümspor, haber7 (Canlı anlatım)

 

Fenerbahçe: Volkan, Gökhan Gönül, Lugano, Yobo, Caner, Dia, Emre, Mehmet Topuz, Stoch, Alex, Niang

Teknik Direktör: Aykut Kocaman

 

Galatasaray: Aykut, Sabri, Servet, Neill, Insua, Barış, Ayhan, Mustafa, Pino, Elano, Mehmet Batdal

Teknik Direktör: G. Hagi

 

Etiketler :