Dünyanın ilk ve tek Müslüman Sosyal ağı

Dünyanın ilk ve tek Müslüman Sosyal ağı

Dünyanın ilk ve tek Müslüman Sosyal Ağı ve IT Projesi ;Salamworld, ilk Global Zirvesi’ni bugün ,saat: 16.00’da, İstanbul Çiragan Palace Kempinski Hotel’de gerçekleştiriyor.

Bugün, dünyanın dört bir yanından Müslümanların Temsilcileri, İslami değerlere dayalı olarak kurulan, bu yılın Ramazan ayında açılacak olan ilk IT Projesi olan ' SalamWorld ' ün I.Global Zirvesi ' ne katılmak üzere İstanbul ' a geliyor. Zirve toplantısına katılacak önemli din adamları ve siyasetçiler: Salamworld Global Zirvesi, İslam dünyasında, Müslümanların
yararına ileri bilgi teknolojilerinin uygulanması ve fikir ve görüş alışverişinde bir platform oluşturulması ve üretici ve yenilikçi düşüncelerin üretilmesine hizmet edecek.

Zirvede Ünlü İsimler Olacak

SalamWorld Zirvesi ' ne yüksek düzeyde konukların ve hükümet yetkililerinin katılması bekleniyor. Zirve ' ye 30 ' dan fazla ülkeden toplum ve cemaat liderleri, ünlü kişilikler katılacak.Bunlardan bazıları ise: Nobel Barış Ödülü sahibi Yemenli Gazeteci ve Aktivist Tevekkül KERMAN, ünlü besteci ve şarkıcı Sami YUSUF, ünlü haberci ve haber sunucusu Rizwan KHAN , Bosna Hersek Diyanet İşleri Başkanı Mustafa CERIC ve Türkiye ' den sanat ve tasavvuf müziği sanatçısı Ahmet ÖZHAN.

Salamworld, İslami değerlere dayanan global bir IT/Bilişim ve sosyal medya projesi.Ayrıca Salamworld projesi, tüm siyasi mülahazalardan uzak, ticari bir platform.Salamworld, dünyada İslam kültür ve mirasını tanıtmak amacıyla çok dilli bir biçimde tasarlanmış bir iletişim platformu. Bununla birlikte, Salamworld dünyada Müslümanların iletişim kurmasına
da hizmet edecek. SW, kullancı dostu uygulamaları ve güvenli-zararsız içeriği ile yeni nesillerin ihtiyaçlarını karşılayacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.