"Dur" ihtarına uymayınca kaza yaptı

"Dur" ihtarına uymayınca kaza yaptı

Ümraniye'de polisin dur ihtarına uymayan araç kaza yaptı. İçerisinde 2 kişinin bulunduğu aracın sürücüsü kaçmayı başarırken diğer şahsın çok sayıda suçtan kaydı olduğu ortaya çıktı. Araçta bulunan bir mektupta geçen "Adam vurdum. Polis beni arıyor" ifadel

Olay saat 03.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre olay şöyle gelişti. Ümraniye Tavukçu Yokuşu üzerinde devriye görevi yapan Ümraniye Önleyici Hizmetler Büro Amirliği ekipleri,aniden önlerine çıkan 34 HF 0655 plakalı aracın içindeki 2 kişinin durumundan şüphelendi. Aracın sürücüsüne "Dur" uyarısı yapan polis memurları, otomobilin kaçmaya başlaması üzerine takibe aldı.

Çoğu ters yönden olmak üzere kendisini takip eden ekip otomobillerini kilometrelerce kadar peşinden sürükleyen sürücü, Akdeniz Caddesi üzerinde önce bir ekip otosuna ardından da bir taksiye yandan çarptıktan sonra yoluna devam etti. Ancak virajda da hız kesmeyen aracın sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybedince kaldırıma çarparak takla attı. Otomobilin içindeki gençler, yara almadan kurtuldu.

Araçtan çıkıp kaçmaya çalışan şahıslar kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.Kiralık olduğu öğrenilen aracın içinde yapılan aramada 2 adet inci kolye ile bir silah bulundu.

Otomobilde Silivri Cezaevi'ndeki bir mahkuma gönderilmek için önceden yazılmış mektuplar bulundu. Mektupta "Adam vurdum. Ancak polislere yakalanmadan dolaşmaya devam ediyorum" cümleleri dikkat çekti. Birçok hırsızlık olayına karıştığı öğrenilen şahısların her hangi bir cinayet suçundan poliste kayıtlarının olmadığı öğrenilirken, söz konusu mektup ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Parmak izi alınan Burak Bora'nın sahte kimlik kullandığı gerçek adının Uğur Çiçekdal olduğu öğrenildi. Araç sürücüsü Vural Geleş'in de uyuşturucudan kaydının bulunduğu öğrenildi.
Gençlerin sorusu tamamlandıktan sonra adliyeye çıkartılacağı belirtildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.