Durumu her geçen gün düzeliyor

Durumu her geçen gün düzeliyor

Almanya’da tedavi gören İbrahim Tatlıses’ten müjdeli haber var. Yoğun rehabilitasyon tedavisine olumlu cevap veren Tatlıses, hastanenin koşu parkurunda 12 dakika tek başına yürüdü.

14 Mart’ta uğradığı silahlı saldırıdan ağır yaralı olarak kurtulan İbrahim Tatlıses’in tedavisi Almanya’da sürüyor. Ünlü türkücünün rehabilitasyon sürecinde Almanya’dan her geçen gün daha olumlu haberler geliyor. Başından ağır yaralanan ve sol tarafı felç olan İbrahim Tatlıses, 8 Nisan’dan beri Almanya Murnau’daki bir klinikte fizik tedavi görüyor. Yapılan tedavilere hızlı cevap veren Tatlıses’ten sevindirici haber önceki gün geldi. Yüzündeki felci yüzde 80 oranında yenen İbo, dün doktorlarının yardımı olmadan tek başına yürümeye başladı. İbo, hastane etrafındaki koşu parkurunda

12 dakika tek başına yürüyerek hem doktorlarını hem de yanındaki ailesini şaşırttı. Günlerdir ayaklarını kullanmayan ve güçsüz kalan ayak bileklerini yaptığı mini yürüyüş ile aktif hale getiren Tatlıses’in bu müthiş azmi Alman doktorlardan tam not aldı.

25 günlük bir fizik tedavinin uygulanacağı Tatlıses, haziranın ilk haftasında Türkiye’ye geri dönecek. Bu arada İbrahim Tatlıses’in hastalığının bir an önce geçmesi ve eski günlerine geri dönmesini bekleyen fanatikleri İbo için özel bir beste yaptı. Sanal ortamda en çok tıklananlar arasına giren şarkı şu sıralar Tatlıses’in en büyük moral kaynağı. MAGAZİN SERVİSİ

SAHNELER ONU ÖZLEDİ

Almanya’dan hayranlarını müjdeli haberle selamlayan İbrahim Tatlıses sahneleri, sahneler de ünlü türkücüyü özledi. Tatlıses’in hayranları, tekrar sahnelere döndüğünde okuması için İbo’ya özel bir beste bile hazırladı. Sanal ortamda en çok tıklananlar arasına giren şarkı şu sıralar İbrahim Tatlıses’in en büyük moral kaynağı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.