E-5'te Yanarak Can Verdiler

E-5'te Yanarak Can Verdiler

İstanbul Bahçelievler’de aşırı hız yapan minibüs önce önündeki kamyona ardından bariyerlere çarptı. Araçta sıkışan 3 kişi motorun alev almasıyla feci şekilde can verdi

Korkunç kaza önceki gece İstanbul E-5 Karayolu Merter Mevkii’nde meydana geldi. İddialara göre aşırı hızlı olduğu iddia edilen ve 33 yaşındaki İrfan Yener’in kullandığı minibüs, plakası alınamayan bir otomobilin sıkıştırması sonucu kontrolden çıktı. Direksiyon hakimiyetinin kaybolduğu minibüs, önce önünde seyreden Abdülhamit İşçen’in kullandığı kamyona, ardından da çelik bariyerlere çarptı. Hurdaya dönen aracın motor kısmı da bir anda alev aldı. Araç içinde sıkışan sürücü Yener ile üzerlerinden kimlik çıkmayan iki arkadaşınının yardımına yoldan geçen sürücüler koştu.

AĞIR YARALI ÇIKARILDI AMA KURTARILAMADI

Alev alev yanan araca yangın tüpleriyle müdahale eden vatandaşlar bir kişiyi çıkarmayı başardı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan ve Yener’in kimliği tespit edilemeyen arkadaşı tüm müdahalelere karşı kurtarılamadı. Yener ile diğer arkadaşını kurtarma çabaları da yetersiz kaldı. Kısmen yanan cesetler itfaiye ekiplerinin yaklaşık yarım saatlik çalışması sonucu çıkarılabildi. Cesetler, yapılan incelemenin ardından Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Kamyon sürücüsü İşçen ise gözaltına alındı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Etiketler :