Efsane Avni Aker'de / 16:00'da

Efsane Avni Aker'de / 16:00'da

Trabzonspor'un başına geçen Şenol Güneş, taraftarlarıyla ilk kez Avni Aker'deki Ankaragücü maçında buluşacak

Trabzonspor, bugün sahasında Ankaragücü’nü konuk edecek. Bordo-Mavililer için bu maçın en büyük özelliği ise Şenol Güneş’in, 4 yıl sonra tekrar Avni Aker Stadı’nda olacak olması. 23 Eylül 2005’te Güneş, takımının başındaki en son karşılaşmasında sahasında Manisa’ya 2-0 mağlup olmuştu. Ancak bugün durum çok farklı... Hugo Broos’la yolların ayrılmasının ardından Güneş’le ilk kez sahne alacak olan Bordo-Mavililer, sahadan zaferle ayrılmak istiyor.

63. randevu
Yunus Yıldırım’ın yöneteceği mücadele öncesi her iki takımda da cezalı futbolcu bulunmuyor. Başkent ekibiyle bugüne kadar 62 maç yapan Trabzonspor, bu mücadelelerden 32 galibiyet çıkarırken, 15’er kez sahadan beraberlik ve yenilgi ile ayrıldı.



Güneş revizyonu yaptı

Trabzonspor’da teknik direktör Şenol Güneş, geçtiğimiz hafta Eskişehirspor’u 2-1 mağlup eden takımdan 4 futbolcuyu saha kenarına çekerek, yerlerine kendisinin affettiği 5 futbolcudan dördünü monte edecek. Kalede Onur’un yerine Sylva, savunmada Giray-Ceyhun ikilisinin yerine Song-Egemen ikilisine görev vermeyi düşünen Güneş, ileride ise Gökhan Ünal’ı oynatmayı planlıyor. Ayrıca Güneş, bu maçta 4-4-2 sistemini oynatacak.

TRABZONSPOR
Sylva
Serkan
Song
Egemen
Cale
Gabric
Selçuk
Colman
Alanzinho
Umut
Gökhan
T.D: Şenol Güneş

MKE ANKARAGÜCÜ
Senecky
El Yasa
Ediz
Baki
Broggi
Mehmet Çakır
Adem
Hürriyet
Murat Durer
Vassell
Meye
T.D: Arif Peçenek

Stat: Avni Aker
Saat: 16.00
Yayın: Lig TV
Hakemler: Yunus Yıldırım, Serdar Akçer, Serhan Malkoç

fanatik

Etiketler :