Ekonomik uçuşun yıldızı o oldu

Ekonomik uçuşun yıldızı o oldu

Amerikan Airlines'ın uçuşunda ekonomi bölümünde uçan bu obez yolcunun fotoğrafı internet forumlarında ve haber sitelerinde en çok tartışılan ve yorum alan fotoğraf oldu.

Amerikan Airlines'ın uçuşunda ekonomi bölümünde uçan bu obez yolcunun fotoğrafı internet forumlarında ve haber sitelerinde ne çok tartışılan ve yorum alan fotoğraf oldu.

Tartışmalarda obez yolcuların havayolu şirketleri için büyük bir tehlike olduğu savunulurken bir yandan da yolcunun kendi güvenliği ve yanındakilerde verdiği rahatsızlık konu ediliyor.

Aynı uçuştaki bir yolcu tarafından çekildiği ve forum sitelerine konduğu belirtilen fotoğrafta obez yolcunun kabin memurları içinde büyük bir sıkıntı yarattığı ifade ediliyor.

Obez yolculara göre özel koltuklar ve emniyet kemerleri olması gerektiği ve ya en azından iki koltuk satın almaları gerektiği en fazla dile getirilen yorumlar arasında.

Amerikan Airlines yetkilileri ise uçak böyle bir yolcu olduğunu doğrulamazken, uçuş güvenliğini tehlikeye atacak herhangi bir şeye izin vermelerinin mümkün olmadığını açıkladı.

Etiketler :