Ekranda hakaretler havada uçuştu

Ekranda hakaretler havada uçuştu

CNN Türk'de MHP kavgasında hakaretler havada uçuştu. İşte canlı yayında yaşanan o sert tartışma;

Referandum sonuçları MHP'de taban kavgasını kızıştırdı. MHP'li Deniz Bölükbaşı, yazar Mustafa Çalık'ı Erdoğan'ın figüranı olmakla suçlayınca ekranda karşılıklı hakaretler havada uçuştu. Çalık, Bölükbaşı'nı alkollü olmakla suçlayınca araya Ahmet Hakan girdi.

Referandum sonuçları MHP'de eski bir tartışmayı yeniden hararetlendirdi. MHP yönetiminin kendi geleneksel tabanından uzaklaştığı yönündeki iddialar üzerine CNN Türk'teki Tarafsız Bölge'ye telefonla katılan MHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Bölükbaşı, alınan sonuçtan dolayı Fethullah Gülen'i sorumlu tutarken, Erdoğan'ın bağımsız ülkücüler olarak nitelendirdiği isimleri ise figüran olmakla suçladı. Bu sözlere ilk itiraz ise programa Ankara'dan katılan yazar Mustafa Çalık'tan geldi.

ÇALIK'TAN BÖLÜKBAŞI'NA SERT SÖZLER

Uzun yıllar MHP kadrolarında yer aldıktan sonra parti yönetimiyle ters düşen ve BBP saflarına katılan Çalık, referandum sürecinde MHP'nin tutarsız davrandığını iddia etti. Bölükbaşı'nın figüran sözlerine çok sert çıkan Çalık, referandum sürecinde yürütülen politikalar nedeniyle MHP yönetimini suçladı. Ahmet Hakan'ın Bölükbaşı ile düello teklifini de kabul eden Çalık'ın, Deniz Bölükbaşı programa gelirken alkol sınırını aşmasın sözleri programdaki sinir katsayısını katladı.

İşte o hararetli tartışma:


 


internethaber

Etiketler :