EKREM ANAÇ’TAN FG’NİN FIKHI KİTABINI YAZAN FARUK BEŞER’E ÇOK SERT TEPKİ

EKREM ANAÇ’TAN FG’NİN FIKHI KİTABINI YAZAN FARUK BEŞER’E ÇOK SERT TEPKİ

Mahmut Ustaosmanoğlu’nun vefatı münasebetiyle İskenderpaşa Cemaati hakkında yersiz paylaşım yapan, "Fetullah Gülen Fıkhı" kitabının yazarı Prof. Dr. Faruk Beşer’e, Ekrem Anaç, sosyal medya üzerinden cevap verdi.

FETÖ son dört ay içerisinde İskenderpaşa Grubu aleyhine ikincisi birincisinden uzun iki detaylı video yayınladı.
Grubun günümüzdeki lideri Muharrem Nureddin Coşan'a, son dönem siyasi tercihlerinden ve adalet bakanlığında var olduğu iddia edilen hakyolcu yapılanma sebebiyle aldıklarını düşündükleri mahkumiyet kararlarından ötürü çok kızgınlar.

Fetö nün düşmanlığını kazanmak şikayet edilecek bir şey değil.

Bu grubun doğru yerde durduğunun herkes tarafından görülmesini sağlar.
Burada sorun yok ama Prof. Dr. Faruk Beşer Merhum Mahmut Ustaosmanoğlu rha hoca efendinin vefatı münasebetiyle paylaştığı tweetinde, Mahmut Efendinin sıradan bir mezarlığa defn edildiği ve alçak gönüllü olduğunu, Gümüşhaneli Ahmed Ziyaeddin rha den itibaren bu ekolün hocalarının Kanuni Sultan Süleyman türbesi etrafına yani sultanların civarına defn edildiklerinden bahisle tevazudan uzak olduklarını söylemiş,

Ahmed Ziyaeddin Gümüşhanevi hazretlerinin Kanuni Sultan Süleyman ın türbesi girişine defn edilmiş olması muhtemelen en büyük destekcisi olan Gümüşhanevi hazretlerine bi teşekkür mahiyetinde Sultan Hamid merhumun tercihi olsa gerek, yoksa hazretin hayatından birazcık haberdar olanlar bilir ki kendisi böyle bir şey istemezdi.

Bununla birlikte söz konusu güya taziye tweetinde Mahmut Efendi Hz.nin vazifeyi oğluna bırakmadığını da ilave etmiş.

Peki hoca müsveddesi, İsrailoğllarından kaç peygamber baba oğul hatta dede torun, damat kayınpeder idi.

Bu kösele suratlı terbiyesiz adamın "Fetullah Gülen Fıkhı" diye bir kitabı var, bu kitabı kendi yazmamış gibi ortalıkta dolaşıp köşe yazıları yazıyor kendisi.

Yeni Şafak da yazdırıyor hani!

Bu tweetteki İskenderpaşa düşmanlığından anlaşılıyor ki halen fetö ile aynı noktada ve onlarla paslaşıyor. yani "fetulla gülen fıkhı" kitabını yazmaktan pişman değil, bütün diğer fetö cülerin pişman olmadığı gibi.

Peki fetö cülerin hedefine koyduğu Merhum Şehid Mahmut Esad Coşan rha hocaefendinin yerine bıraktığı oğlu Muharrem Nureddin Coşan ile ne alıp veremediğin var?
Ülkenin ve ümmetin baş belası fetö nün karşısına dikilmiş bir kişi seni niçin rahatsız ediyor?
Sen ki Merhum Şehid Prof Dr Mahmud Esad Coşan ın ilahiyat öğrencilerine yönelik islam dünyasından, doğudan batıdan kendisine gelen talepler üzerine ingilizce/arapca bilen din adamları yetiştimek üzere kurduğu ve senin de müdürü olduğun, bir nakşi tekkesi bakiyyesi olan Edirnekapı Ahmed Kamil Tekkesindeki Hak Yol Vakfı Araştırma ve İnceleme Enstitüsünü akamete uğratıp dağıtıp defolup gitmiş ve fetö ye yamanmış bir adamsın, bu bozgunculuğun da mı bir fetö faaliyeti idi yoksa? Sen daha kimin fıkhını nasıl anlamak lazım onu fehmedememişken şu yazdığından hicap duymalı değil misin?

6e9479cc-44db-4199-bb73-29d8ed0168a7.png

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum