Ekrem Cengiz şampiyonluğa inanıyor

Ekrem Cengiz şampiyonluğa inanıyor

Rizespor'un eski başkanlarından Ekrem Cengiz, 2 kez yaşadığı şampiyonluk gururunu 3. defa yaşamak için pazar günü tribünde olacağını söyledi.

Alihan TELATAR
Başkanlığı bıraktıktan 5 yıl sonra Akhisar maçına gelecek olan Ekrem Cengiz, “Ben büyük cefalar çektim. Şimdi sefa sürmek istiyorum” dedi

Çaykur Rizespor’da nefesler tutulup gözler Pazar günü Akhisar Belediye Gençlik ile oynanacak olan şampiyonluk maçına çevrilirken yeşil-mavili kulübün eski başkanı Ekrem Cengiz, Alihan Telatar’a konuştu. Başkanlığı bıraktıktan sonra aradan geçen 5 yılda hiç konuşmayan Cengiz, takım ve şehirdeki atmosfer ile sezonun son maçıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Tarihi bir maça çıkacak olan Rizespor’da nefesler tutulurken eski Başkan Ekrem Cengiz şunları söyledi: "Rize’deki süper lige geri dönme isteğinin ne kadar yüksek olduğunu biliyorum. Ben de Rize’ye gelip maçı izleyeceğim. Pazar günü tabi ki çok önemli bir maç bizi bekliyor. Sezonun maçı, sezonun hatta son 4 yılın finali. Herkes bunun bilincinde. Bir takımın en büyük gücü taraftarıdır. Böylesine önemli bir maçta tribünler tamamen dolmalı ve futbolculara 90 dakika destek vereceğiz. Bu maç 7’den 70’e her Rizelinin maçı olacak. Yüreğimiz Rizespor için atacak. Elimizden gelenin en iyisini yapacağız.”

Cengiz ailesi olarak Rizespor’a 10 yıl hizmet verdiklerini ve bu kutsal göreve hala devam ettiklerini de ifade eden Ekrem Cengiz, “Ben Rizespor’da çok büyük cefalar çektim. Ama artık sefa sürmek istiyorum. Bu yüzden cefada yokum sefada varım. Bu da benim en doğal hakkımdır diye düşünüyorum. Başkanlığım döneminde 2 kez süper lige çıkma mutluluğunu yaşayan biriyim. Şimdi üçüncüsünü yaşamak için kendimi hazırladım. Rizesporlu futbolcular, Rizelilerin kendilerine olan inancını boşa çıkarmayacaklar” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.