'Eksik ama evet!'

'Eksik ama evet!'

Büyük Birlik Partisi, "24 Saat Kesintisiz Demokrasi için; Eksik ama evet!" sloganıyla meydanlara çıkıyor..

Büyük Birlik Partisi (BBP) İstanbul İl Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada şunlara yer verildi;


24 SAAT KESİNTİSİZ DEMOKRASİ İÇİN; EKSİK AMA EVET!...

Ülkemizde 12 Eylül 1980 günü sabah uyanarak gözlerini açanlar, bir gün öncekinden farklı bir Türkiye’ye nasıl uyandılarsa, 13 Eylül 2010 günü de milletimiz yeni bir Türkiye’ye uyanacak. 13 Eylül 2010 günü, yaklaşık otuz yıldır, belki de daha uzun bir zaman atanmış seçkinlerin, bir başka deyimle bürokratik oligarşinin, millet iradesinin üzerindeki tahakkümünün, tamamıyla olmasa bile, bir nebze de olsa zayıflayacağı bir gün olacak.

Bu cılız adım, ileride millet iradesinin tamamen hakim olacağı ve tam manasıyla Millet iradesine dayalı bağımsız bir Türkiye’nin inşa edileceği önemli bir adım olacak. Belki atılan bu adımla, açılan yol sayesinde Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin duvarında yazan “Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir” sözü, sade suya tirit olmaktan çıkacak, gerçek manasına kavuşacaktır. Türkiye Büyük Millet Meclisi, milletten aldığı yetkiyi, millet adına kullanabilecektir.

Yeni Türkiye’nin, yalnız yeni değil, güçlü, müreffeh, adaletli ve bağımsız Türkiye’nin, yeniden, cılız da olsa, eksikte olsa bir adımı olacak, referandumdaki tavrımızı ve tavrımızın gerekçelerini milletimizle paylaşacağımız bir toplantıyı Büyük Birlik Partisi İstanbul Teşkilatları olarak hazırlamış bulunmaktayız.

Genel Başkanımız Sayın Yalçın Topçu’nun da katılacağı, 8 ağustos Pazar Günü Grand Cevahir Otelde saat 12.00 de başlayacak programımıza bütün halkımız davetlidir.

Bayram Karacan
Büyük Birlik Partisi
İstanbul İl Başkanı




 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :