El Kaide Ronaldo'yu Kaçıracak

El Kaide Ronaldo'yu Kaçıracak

Usame Bin Ladin'in liderliğindeki El Kaide örgütü, 2022’de Katar’da yapılacak Dünya Kupası finallerinde Real Madrid’in Portekizli yıldız oyuncusu Cristiano Ronaldo’yu kaçıracaklarını iddia etti.

 

Intelligence Group adlı istihbarat örgütü sitesinde yer alan Ebu Kubeib el-Korasani imzası ile yazılan tehdit mailde, 2022’de 37 yaşında olacak Ronaldo’yu kaçıracaklarını iddia etmesi örgütün bir futbolcunun kariyerinin ne kadar sürdüğünden habersiz olduğunu ve futboldan anlamadığını ortaya çıkardı.

Real Madrid Milito için gidiyor

GEÇEN yıl Inter’le üç kupa kazandıktan sonra Real Madrid’e geçen teknik direktör Jose Mourinho, ara transfer döneminde Diego Milito’yu kadrosunda görmek istiyor. Corriere dello Sport’un haberine göre Gonzalo Higuain’in iki ay sahalardan uzak kalacak olması, Karim Benzema’nın da takımdan ayrılma olasılığının bulunması Madrid ekibini forvet arayışına itti. Portekizli teknik adamın daha önce Diego Milito’yla çalışmış olması onu listede ilk sıraya taşırken 31 yaşındaki forvetin de transferin gerçekleşmesi için kulübünden izin isteyeceği düşünülüyor.

Etiketler :