Eli kanlı katil ABD'li iftar sofrasında

Eli kanlı katil ABD'li iftar sofrasında

Eli kanlı katil ABD'li iftar sofrasında

Eli kanlı katil ABD'li iftar sofrasında

Afganistan ve Irak'ta katledilen 2 milyon Müslümanın kanını elinde taşıyan ABD'nin Ankara Büyükelçisi Francis Joseph Ricciardone, İstanbul'da iftar sofrasına kuruldu.
 
 
 
 
 
 
 

AK Partili Fatih Belediyesi tarafından Eminönü Yeni Cami önünde kurulan iftar çadırında eşiyle karşılıklı oturan Ricciardone, elindeki Müslüman kanına aldırmadan “Nerede o eski ramazanlar” deme küstahlığını bile gösterdi.

Ricciardone, beş bin kişinin iftar yaptığı çadıra ezandan birkaç dakika önce Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir ile geldi.

Ezanın okunmasıyla mercimek çorbası, tavuk, pilav ve tatlıdan oluşan yemeği yiyen Büyükelçi, ardından bir konuşma yaptı. Ailesini, arkadaşlarını ve kendisini sıcak bir şekilde karşılayan Başkan Demir ve vatandaşlara teşekkür eden Büyükelçi, şunları söyledi:

"Eşim, ben ve Adana'da doğan kızımın Ramazanlarla ilgili ne güzel hatıraları var. Burada, eski Ramazanlar gözümde canlandı. Bu akşam burada sizlerle aynı sofrada iftarınızı paylaşmaktan dolayı ailem ve Amerika'dan gelen arkadaşlarımızla birlikte çok mutluyuz. Bizim için Ramazan ruhu, Türkiye'nin ruhunu yansıtıyor. Ramazan, Türklerin misafirperverliğini daha güzel yansıtıyor. Ramazan; aydınlık, kardeşlik, birliktelik gibi güzel düşünceleri vurguluyor. Sizlerle bu ulvi düşünceleri paylaştığımı özellikle belirtmek isterim. "

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.