elimden gelenin en iyisini sonuna kadar yapmaya devam edeceğim."

elimden gelenin en iyisini sonuna kadar yapmaya devam edeceğim."

Süper Lig ekiplerinden Gaziantepspor'un teknik direktörü İsmail Kartal, Gaziantep'in ekmeğini yediğini belirterek, "Bu takımın başarılı olması için de elimden gelenin en iyisini sonuna kadar yapmaya devam edeceğim." dedi.

 

GAZİANTEP (AA) - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gaziantepspor'un teknik direktörü İsmail Kartal, Gaziantep'in ekmeğini yediğini belirterek, "Bu takımın başarılı olması için de elimden gelenin en iyisini sonuna kadar yapmaya devam edeceğim." dedi.

Kartal, Celal Doğan Tesisleri'nde gerçekleştirilen idman öncesinde gazetecilere yaptığı açıklamada, Fenerbahçe deplasmanında özellikle ikinci yarıda sergiledikleri oyunun camiayı tatmin ettiğini belirtti.

Son oynadıkları iki maçtan en az 4 puan almaları gerektiğini ancak şanssızlıklar nedeniyle bunun gerçekleşmediğini ifade eden Kartal, "Bunun yanında birazcık da hakem hataları vardı. Onu da ilave etmek lazım. Gaziantepspor, bu kadar kısa bir süre içerisinde çok doğru yolda olduğunu, oyun ve mücadele olarak herkese göstermiş durumdadır." ifadelerini kullandı.

İsmail Kartal, Gaziantepspor'u herkesin beklentisinin aksine daha iyi yerlere, daha üst sıralara taşıyacaklarına işaret ederek, "İki haftada 3 gol yedik. Üçü de duran toptan, yan toptan. Biraz kısa bir takımız. Sonuçta kısa bir takım olmamız demek, duran toptan gol yememiz anlamına gelmez. Bunları daha çok konuşacağız. Hafta sonu için çok iyi çalışıyoruz. Hafta sonuna çok iyi motive olacağız. Sakat olan arkadaşlarımızın da aramıza katılmasıyla daha iyi bir Gaziantepspor olma yolunda yolumuza devam etmek istiyoruz." şeklinde konuştu.

Fenerbahçe maçı öncesi kendisine yönelik eleştirilere cevap veren Kartal, şunları kaydetti:

"Ben inançlı ve samimi bir insanım. Doğru ve dürüst bir insanım. Hayatım boyunca hiçbir yerde yalan konuşmadım. Neyse onu, samimi bir şekilde konuşan insanım. Buraya daha önce gelen antrenörler hangi takımı tutuyordu? Bugün Gaziantepspor'un başındayım. Profesyonelim. İşimi en iyi şekilde yaptığımı düşünüyorum. Bu takımın bu kadar kısa bir süre içerisinde ne kadar mesafe aldığını herkes görüyor, herkes biliyor. Çok daha iyi olmamız için ben ve ekibim uğraşıyoruz. Buraya çok başarılı olmak için geldim. Geleceğim ve kariyerim benim için çok önemli. Şu anda Gaziantep'in ekmeğini yiyorum. Gaziantepspor'un başarısı için elimden geleni yapacağım."

Gaziantepspor'un iki yıl formasını giydiğini hatırlatan Kartal, sözlerini şöyle tamamladı:

"Bunu belki bilen yoktur. Ben bu takımın formasını giyerken A Milli Takım'a gittim, Gaziantepspor'u temsil ettim. Hayatım boyunca rol yapmadım. Çalışmayı seven, disiplinli bir insanım. Buraya da çalışmaya geldim. Benim hakkımda durup dururken nereden çıktı Fenerbahçeliymiş falan... Her şey bu kadar iyi giderken, düzeltmişken, daha iyi olacakken, nereden çıktı. İsmail Kartal Fenerbahçeli. Olabilirim, ben bunu inkar etmiyorum. Başkaları gibi rol de yapmıyorum. Rol yapabilecek bir insan da değilim. Ben sonuna kadar şu anda Gaziantepsporluyum. Gaziantepspor'un başarısı için de uğraşıyorum. Bütün taraftarlarımız bunu böyle bilsin."

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.