Elönü 'o iftiraya isyan etti!

Elönü 'o iftiraya isyan etti!

Son günlerde muhafazakar çevrelerde adı sıkça polemiklere konu olan Esra Elönü bu kez CNN Türk ekranlarında bombaladı...

Muhafazakar medyanın aykırı ismi Esra Elönü, CNN Türk ekranlarında Cüneyt Özdemir'in sorularını yanıtladı. Star gazetesi yazarı muhafazakar çevrelere dönük eleştirilerine devam etti.

Son günlerde adı daha sık polemik konusu olan Elönü, bu kez 5N 1K'da bombaladı. Hakkındaki iddiaları yanıtlayan Star yazarı, söylemediği şeylerin kendisine atfedildiğini savundu. 'Haşa, Allah'a kadeh kaldırmışım dediler. Mümkün olabilir mi böyle bir şey?' diye soran Elönü, muhafazakar çevrelerden aldığı eleştirilere isyan etti: 'Hakkımda bunları yazanlara hakkımı helal etmiyorum'
  
Cüneyt Özdemir: 
Muhafazakar çevrenin de kendi için de çok dürüst olmadığını mı düşünüyorsun?

Esra Elönü: Evet öyle düşünüyorum. Yine manşet olmasın ama ben muhafazakarlar içinde gözden kaçan şeyleri yazmaya çalışıyorum. Mesela moda olmasaydı başörtünün yaygınlaşması mümkün olmazdı. Yani moda ve başörtü arasındaki etkileşim gençlerin kapanmasını daha kolay hale getirdi.

Cüneyt Özdemir: Yazılarınızı destekleyen var mı?

Esra Elönü: Olmaz mı, çok var. Sayısız mail alıyorum bu yönde. Sonuçta konuşulması gereken şeyleri konuşuyoruz. Zaten madem din kardeşiyiz o zaman hoşgörü göstereceğiz.



 

Etiketler :