Emekli paşa çıldırdı küfürü bastı

Emekli paşa çıldırdı küfürü bastı

Emekli Paşa canlı yayında çıldırınca Haberturk yayını yarıda kesti..

Emekli Tuğgeneral Ramiz İlker, Genelkurmay'ın Balyoz Darbe Planı'na ilişkin açıklamasını yetersiz buldu ve 'İlker Başbuğ'un artık masaya sert bir şekilde vurmasını istedi.

 

Habertürk kanalında Mehmet Metiner'le birlikte Taraf'ın yayınladığı "Balyoz Darbe Planı'nı tartışan Emekli Tuğgeneral Ramiz İlker, darbe iddialarını ortaya atanlar için 'Şerefsiz oğlu şerefsiz' dedi. Genelkurmay'ın Balyoz Darbe Planı'na ilişkin açıklamasını yetersiz bulan İlker, İlker Başbuğ'un artık masaya sert bir şekilde vurmasını isteyerek, önündeki masaya vurdu. www.moralhaber.net'de yayınlanan görüntülerde, askerin askeri vurmasını düşünmenin bile "şerefsizlik" olduğunu bağıra bağıra söyleyen İlker, Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ'un artık masaya vurmasını isterken, karşı taraftakilerin efendilikten anlamadığını savundu.

 

Bağırarak konuşan Ramiz İlker bir ara kendini kaybedince Habertürk spikerlerini de tedirgin etti. "Buraya geldim konuşmama izin verin" diyen İlker bir bardak da su istedi.

 

İlker'in sözleri şöyle: "Neymiş Fatih Camii'ni Beyazıt Camii'ni bombalayacakmış Bunu diyenler şerefsiz oğlu şerefsizdir. Bunlar harp oyununda yer almaz. Bunlar ekleme, yapıştırma, montajdır. Harp oyunlarını bize sorun. (Spiker, "Sayın İlker zamanımız var zaten diye" uyarıyor) Ama yani bir havasını alın kardeşim. Madem çağırdınız buraya gümbür gümbür konuşalım. Ben nasıl vururum arkadaşımı ya... Bir pilotu, Türk pilotunu nasıl vururum ben ya... (Mehmet Metiner'e dönerek) Kardeşimsin sen benim. Düşünebilir misin bunu? Samimi söyle. Allah için söyle ya. Düşünebilir misin, bir Türk evladının, gidip Türk pilotunu vurmasını? Olabilir mi? Bunu düşünmek bile en adi şerefsizliktir diyorum ben. O kadar bitti. Bir de su rica edeyim şuraya. "

 

Çirkin görüntülerin ortaya çıktığı program ise bir süre sonra kesildi. 15 dakika kadar süren uzun bir reklam arasından sonra ekrana geri dönen spiker, tek başınaydı. Canlı yayın konukları orada değildi. Spiker emekli askerin kullandığı çirkin ve kaba üsluptan dolayı Habertürk izleyicisinden özür dileyerek programın sonlandırıldığını açıkladı.


 

Etiketler :