Emel'le Haydi Futbola

Emel'le Haydi Futbola

Ümit Aktan'la Haydi Maça Programının sunucularından Emel Yeşiltaş tecrübelerini artık habername'deki kendi köşesinde siz okurlarımızla paylaşacak.

        Ümit Aktan'la Haydi Maça Programının sunucularından Emel Yeşiltaş tecrübelerini artık habername'deki kendi köşesinde siz okurlarımızla paylaşacak. 1 yıldır Ümit Aktan' la Haydi Maça Programında sunuculuk yapan Emel Yeşiltaş diksiyon dersi almış, Türkiye Futbol Federasyonu'nun Futbol Hakemliği Kursunu bitirmiş, Sakarya Üniversitesi Sapanca Meslek Yüksek Okulundan 2008 yılında mezun olmuştur. Futbolun aşk olduğuna küçük yaşlarda inanmaya başlamış ve bu aşkla büyümüştür.

        Futbolun spor olduğunu unutmayarak şiddetten uzak, tarafsız ve eğlenceli taraflarını göstermeye çalışan, futbolun erkek oyunu olup, erkek yorumcularla bu işin yürüdüğü bakış açısının günden güne değişmesinde pay sahibi olmak için çok çalışan Ümit Aktan'ın yeni öğrencisi Bankasya 1. lig ve alt liglerin klüp başkanları, teknik direktörleri, antrenörleri, klüp menejerleri ve futbolcularıyla yapacağı röportajlarıyla her Cuma habername'de...
 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :