Emenike kızardı! Tarzan, Karabük'ü yendi 3-1

Emenike kızardı! Tarzan, Karabük'ü yendi 3-1

Ligde 18. hafta maçında Manisaspor, Karabükspor'u 3-1 mağlup etti. Karabükspor'da takımın en golcü futbolcusu Emenike birer dakika arayla iki sart görerek takımını 10 kişi bıraktı.

Spor Toto Süper Lig'de 18. hafta maçında Manisaspor ile Kardemir Karabükspor 19 Mayıs Stadı'nda karşı karşıya geldi. Baştan sonra büyük bir mücadeleye sahne olan karşılaşmada kazanan taraf 3-1'lik skorla Manisaspor oldu. Manisaspor'a galibiyeti getiren goller, karşılaşmanın 1. dakikasındaSimpson, 47. dakikasında Kahe ve 73. dakikasında Yiğit Gökoğlan'dan geldi. Karabükspor'un tek golünü ise 22. dakikada Hakan Söyler kaydetti.

Kardemir Karabükspor'da Emmanuel Emenike karşılaşmanın 65. dakikasında sarı kart, 66. dakikasında ise ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı. Emenike, Karabükspor'un önümüzdeki hafta Kayserispor ile oynayacağı maçta forma giyemeyecek.

Manisaspor, Karabükspor karşısında aldığı bu galibiyetin ardından ligdeki puanını 25'e yükseltti; Karabükspor ise 24 puanda kaldı. Manisaspor, ligde önümüzdeki hafta Ankaragücü ile deplasmanda, Kardemir Karabükspor ise kendi sahasında Kayserispor ile karşı karşıya gelecek 

Etiketler :