Emniyetten kapalı yollar uyarısı

Emniyetten kapalı yollar uyarısı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında bazı yolların trafiğe kapatılacağını açıkladı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada şöyle denildi:

"İstanbul'un Fethi'nin 558. Yıldönümü nedeniyle 18 Mayıs 2011 Çarşamba günü yapılacak ön provada saat 10.30'dan itibaren, 21 Mayıs 2011 Cumartesi günü yapılacak olan genel provada saat 09.00'dan itibaren, 28 Mayıs 2011 Cumartesi günü akşamı 22.00-02.00 saatleri arası ve 29 Mayıs 2011 Pazar tören günü saat 08.00'den itibaren prova ve tören bitimine kadar trafiğe kapanacak yollar ve alternatif yollar aşağı çıkartılmıştır.



TRAFİĞE KAPATILACAK YOLLAR


10.Yıl Caddesi, Topkapı Varyanttan Yedikule Sahil istikameti. Zeytinburnu içerisinden 10. Yıl istikametine; Seyitnizam Caddesi - Seyitnizam Camii Önü Kavşağından - Belgrad Kapı Caddesi, Balıklı Rum Hastanesi Önü Kavşağından, Prof. Muammer Aksoy Caddesinden, Balıklı Kazlıçeşme Yolu kesişiminden itibaren kapatılacaktır.



ALTERNATİF YOLLAR


Topkapı istikametinden gelen Mevlana Kapıdan Zeytinburnu Mevlevihane Caddesine giriş yaparak Davutpaşa- Kazlıçeşme yolundan Seyitnizam Caddesi Kavşağından Asım Kazancıgil Caddesini takiben, Yedikule Göğüs Hastalıkları Hastanesi kavşağından Balıklı Kazlıçeşme yolu Ermeni hastanesi kavşağı Zakirbaşı sokaktan Abay ve Zübeyde Hanım Caddesinden Zeytinburnu Belediye Başkanlığı üst geçit köprüsünden sahil Kennedy Caddesine çıkış. Yedikule istikametinden gelen Zeytinburnu Belediye Başkanlığı Köprüsü üzerinden Abay Caddesi Zakir Paşa Sokak Ermeni Hastanesi Kavşağı, Asım Kazancıgil Caddesi Seyitnizam Kavşağı Davutpaşa Kazlıçeşme Sokaktan Mevlana Kapıya Çıkış."

Açıklamada, "19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Kutlamaları kapsamında 19 Mayıs 2011 Perşembe günü saat 19.30'dan itibaren Akaretler Şairler Parkı önünden başlayarak Şair Nedim Caddesi Sinan Paşa Köprüsü Sokaktan Köyiçi Caddesi ve Has Fırın Caddesini takiben Beşiktaş Meydanına kadar olan güzergahta yapılacak olan Fener Alayı Yürüyüşü nedeniyle, Sorumlu Emniyet Müdür Yardımcılarının talimatları doğrultusunda yürüyüş bitimine kadar kontrollü ve kademeli olarak trafiğe kapatılacak yollar ve alternatif yollar aşağıya çıkarılmıştır:



TRAFİĞE KAPATILACAK YOLLAR

Nüzhetiye Caddesi, Şair Nedim Caddesi, Süleyman Seba Caddesi.


 

ALTERNATİF YOLLAR

Hakkı Yeten Caddesinden gelen akım, Nüzhetiye Caddesi başından kesilerek Şişli Evlendirme Dairesi önünden Ihlamur Yıldız Caddesi, Emirhan Caddesi (Dikilitaş İstikameti), Nişantaşı İstikametine yönlendirilecek. Akaretler Kavşağından Süleyman Seba Caddesi İstikametine gelen akım Dolmabahçe İstikametine yönlendirilecek."

İHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.