Emre milli takıma veda ediyor

Emre milli takıma veda ediyor

Güney Kore maçında gördüğü kırmızı kartın ardından Hiddink'in gözünden düşen milli oyuncu da artık Ay-Yıldızlı formayı bırakmak istiyor. Emre Belözoğlu ailesinin de görüşünü alıp son kararını verecek.

 

 

Güney Kore ile çarşamba akşamı oynadığmız milli maçta gördüğü kırmızı kart nedeniyle başta teknik direktör Hiddink olmak üzere herkes tarafından ağır şekilde eleştirilen Emre Belözoğlu, karar aşamasında. Azerbaycan maçı sonrasında Milli Takım’ı 2012’den sonra bırakmayı düşündüğünü açıklayan yıldız oyuncunun, Güney Kore karşılaşmasının ardından bu konuyu çok daha ciddi şekilde düşünmeye başladığı belirlendi. Hırslı, kaybetmeyi sevmeyen yapısı nedeniyle maçlarda kendisini kaybettiğini ifade eden Emre, “Ancak üzerime çok geliyorlar. Yaptığımın doğru olmadığını her zaman söylüyorum. Artık Milli Takım’ı bırakmayı düşüneceğim. Ailemin de görüşünü alıp, kimseye zarar vermeden bir karara varacağım” diye konuştu.

Kocaman: Kafana takma

Bu arada milli maç sonrası eleştiri bombardımanına tutulan Emre’ye, başta teknik direktör Aykut Kocaman ve Kaptan Alex olmak üzere tüm takım arkadaşlarının destek verdiği belirlendi. Kocaman’ın, “Kart olayını kafana takma. Olumsuz eleştirileri de dikkate alma. Herkes senin nasıl bir futbolcu olduğunu biliyor. Fenerbahçe’nin sana ihtiyacı var. Kafanı toparla ve her şeyinle Kayseri maçını düşün” dediği belirlendi. Morali bir hayli bozuk olan Emre’nin bu yaklaşım sonrası, toparlandığı öğrenildi.

 

 

fanatik  

Etiketler :