Emre'nin durumu ciddi!

Emre'nin durumu ciddi!

Fenerbahçe ile Eskişehirspor arasında oynanan karşılaşmanın ilk yarısında, ev sahibi Fenerbahçe adına oldukça şanssız bir an yaşandı.

Spor Toto Süper Lig'de 11. hafta maçında Fenerbahçe ile Eskişehirspor karşı karşıya geldi. Kadıköy Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanan mücadelenin 32. dakikasında Emre Belözoğlu oyundan çıkmak zorunda kaldı.

Orta sahada topa müdahale yapmak isterken sağ arka adelesini tutarak yerde kalan Emre, sedyeyle oyundan alındı. Emre kenara gelirken; yerine ise Kazım girdi.

Yayıncı kuruluş Lig Tv'nin verdiği bilgiye göre; Emre Belözoğlu'nun adalesinde yırtık olduğu ve uzun süre sahalardan uzak kalabileceği belirtildi.

Fenerbahçe'nin resmi sitesinden yapılan açıklama ise şöyle:

"Eskişehirspor ile oynadığımız karşılaşmada sakatlanarak 32. dakikada yerini Kazım Kazım'a bırakan oyuncumuz Emre Belözoğlu'nun sağ arka adalesinde yırtık olduğu tespit edildi.

Resmi sitemize Emre'nin sağlık durumu ile ilgili açıklama yapan Kulüp Doktorumuz Ertuğrul Karanlık, "Yaptığımız ilk kontrollere göre Emre'nin sağ arka adalesinde yırtık tespit ettik. Çekilecek MR sonrası, Emre'nin tedavisine hemen başlayacağız" dedi.
"
SPORX

Etiketler :