"En azından bir kupa istiyoruz"

"En azından bir kupa istiyoruz"

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, "Umarım sezon sonunda en azından bir kupayı müzemize götürürüz'' dedi.

Şener, bordo-mavili kulübün, göreve geldiklerinden bu yana yaptıkları çalışmalarla dünyaya açıldığını söyledi.

Şener, Trabzonspor Dergisi'nin Mart ayı sayısındaki yazısında, taraftarlara seslenerek, '' Göreve geldiğimizden bu yana yaptığımız çalışmalarla kulübün üstünden ölü toprağını kaldırıp, dünyaya açıldık'' dedi.

Daha önce başkanlık yaptığı dönemden farklı bir futbol dünyasıyla iç içe olduklarını ifade eden Şener, ''Öncelikle bütçeler çok büyük boyutlara ulaşmış durumda. Biz de göreve gelir gelmez gerekli hamleleri yaptık. Zaten 3 İstanbul kulübüyle yarışamayacaksak ne çalışmaya ne de bize gerek var. Sonuçta biz de büyük bir camiayız. Yaptığımız transferlerle Trabzonspor'u yarışan bir takım haline getirdik. Dünyaya açılan bir kulüp olduk'' ifadelerini kullandı.

Geçen yıl yaptıkları transfer hamlelerinin faydasını gördüklerini kaydeden Şener, şöyle devam etti:

''Şimdi rakiplere göre daha oturmuş bir kadromuz var. Bir de bu hamle sonrasında kombine patlaması yaşamıştık. Her zaman siz değerli taraftarlarımızdan en az bizler kadar elinizi taşın altına koymanızı bekliyoruz. Bu kulüp hepimizin ve elbirliğiyle ayakta tutmalıyız.''

''BEKLENTİMİZ STADYUM''
Şener, kulüp olarak en büyük beklentilerinden birinin kente ve takıma yakışan bir stadyuma sahip olmak olduğunu belirterek, şunları söyledi:

''Sayın Başbakanımız, Trabzon'a modern bir stadyum yaptıracaklarının sözünü verdi. Kendisinden bunu bekliyoruz. Şehrimize yeni bir stadyum ve yaşam merkezi kazandırılması amacıyla hazırlanan projeye verilen destek bizleri fazlasıyla heyecanlandırmaktadır. Akyazı Projesi'ne Başbakanımız'ın ilgisini, desteğini ve verdiği talimatı duymak, bu konudaki umudumuzu artırmıştır. Ülkemizde futbolun en önde gelen şehirlerinden olan Trabzon, yapılacak yeni stadyumu fazlasıyla hak etmektedir.''

''KUPA ŞAMPİYONLUĞU İSTİYORUZ''
Şener, bu sezon için en büyük hedeflerinden birinin de Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanmak olduğunu vurgulayarak, ''Bunu çok istiyoruz. Umarım sezon sonunda en azından bir kupayı müzemize götürürüz'' diye konuştu.

Trabzonspor'un Avrupa'da olması adına bu hedefe ulaşmanın çok önemli olduğunu anlatan Şener, bunu başarabileceklerine yürekten inandıklarını kaydetti.

Etiketler :