En büyük kozum Elano olacak

En büyük kozum Elano olacak

Milli Takımı Teknik Direktörü Carlos Dunga, Elano’nun hem saha içinde, hem de saha dışında örnek bir oyuncu olduğunu belirterek, “O, Brezilya’nın Güney Afrika’da imajı olacak” dedi

 

Dunga, Brezilya Milli Takımı’nın başına geldiği günden beri vazgeçilmezleri arasına aldığı ve yere göğe sığdıramadığı Elano’nun, 2010 Dünya Kupası’nda ortaya koyacağı futbolun çok ötesinde ülkesine hizmetlerde bulunacağını ileri sürdü.

Sambafoot.com’da, “Dunga’nın Brezilya Milli Takımı’na aşılamak istediği örnek model Elano” başlığı ile yer alan haberde, Galatasaraylı oyuncunun takım arkadaşları ile uyumu, soğukkanlı futbolu ve olgun tavırlarıyla tüm ekibe örnek oluşturduğu belirtildi.

Dunga’nın görevde olduğu 4 yıl boyunca şartlar ne olursa olsun Elano’ya hep sahip çıktığı ve Milli Takım’da daima yer verdiği hatırlatılan haberde, Galatasaraylı oyuncunun Güney Afrika’da Brezilya’nın en çok konuşulacak isimlerinden biri olacağı ileri sürüldü.

Elano’ya tüm takımın saygı duyduğu belirtilen haberde, bu oyuncunun adının bugüne kadar hiçbir spekülasyona karışmadığı, arkadaşları ile çatışma yerine sürekli olumlu ilişkiler kurmaya çalıştığı ve iyi bir aile babası olduğu vurgulandı.

Bu yönüyle Milli Takım’daki tüm arkadaşlarının sevgisini kazanan Elano’nun Dünya Kupası’nda daha çok vitrine çıkacağı kaydedildi.

Etiketler :