En çok konuşulan ünlüler

En çok konuşulan ünlüler

Medya Takip Merkezi’nin (MTM), 2 bine yakın yayını inceleyerek hazırladığı rapora göre geçtiğimiz ay Türkiye’nin en çok konuştuğu ünlüler belli oldu.

Türkiye’nin en çok konuştuğu ünlü vurulmasının ardından ülke gündemine yerleşen sanatçı İbrahim Tatlıses oldu.

Hülya Avşar ve Nejat İşler ise reytinglerinin artmasıyla dikkat çeken isimlerdi. İşte araştırmanın diğer çarpıcı detayları…

Medya Takip Merkezi’nin (MTM), düzenli olarak her ay hazırladığı ve eğlence dünyasının en medyatik yüzlerini belirlediği araştırmasının Mart ayı sonuçları belli oldu.
 
 İBRAHİM TATLISES TÜRKİYE’NİN NABZINI YÜKSELTTİ

14 Mart gecesi, Beyaz TV’deki programının çıkışı sonrasında silahlı saldırıya uğrayan Tatlıses, ülke gündemini bir anda alt üst etti. Başından ağır yaralanan Tatlıses, medyanın yakın markajına girdi. Ay boyunca 22 bin 684 haber ve yazıda yer bulan ünlü sanatçının haber sayısı 33 kat artış gösterdi. Cumhurbaşkanı Gül’ün, Mart ayı boyunca medyada yer aldığı haber sayısı ise 15 bin 362 idi.

HÜLYA AVŞAR’A 72.KOĞUŞ DOPİNGİ
 
MTM’nin aynı araştırmasının sonuçlarına göre, uzun zamandır “en medyatikler” listesine alt sıralardan giriş yapan Hülya Avşar, Mart ayında büyük bir çıkış yakalayarak, ikinci sıraya yükseldi. Haber sayısında yüzde 75 oranında artış yaşanan Avşar kızı, “Yetenek Sizsiniz” programındaki jüri üyeliği nedeniyle basında sıkça yansıma buldu. Oynadığı 72. Koğuş filmi ve açıklamalarıyla dikkatleri üzerine çeken sanatçı, 2 bin 103 habere konu oldu.

CEM YILMAZ “AV MEVSİMİ”NİN MEYVELERİNİ TOPLUYOR

Araştırma verilerine göre; yılın üçüncü ayında basının en çok ilgi gösterdiği bir diğer isim ise Cem Yılmaz oldu. Özel hayatıyla da sıkça adından söz ettiren Cem Yılmaz, bu yıl dördüncüsü düzenlenen Yeşilçam ödüllerinde bir ilke imza atarak “Av Mevsimi” filmi için 4 ödüle layık görüldü. Kazandığı bu büyük başarıyla medyanın yakın takibine giren Cem Yılmaz, Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası’nda üstlendiği şeflikle de adından söz ettirdi. Yılmaz, ay boyunca 1.832 habere konu edildi.

EN MEDYATİK ÜNLÜLER

İbrahim Tatlıses
Hülya Avşar
Cem Yılmaz
Derya Tuna
Sezen Aksu
Acun Ilıcalı
Defne Joy
Nurgül Yeşilçay
Necati Şaşmaz
Nejat İşler
 
LİSTEDE SÜPRİZ BİR İSİM: DERYA TUNA

Mart ayının en medyatik ünlüler listesine sürpriz bir isim giriş yaptı. Araştırma sonuçlarına göre; İbrahim Tatlıses’in eski eşi Derya Tuna, Mart ayının en çok konuşulan dördüncü ismiydi. Tatlıses’in sağlık durumu ile yakından ilgilenen ve hastanede ziyaretçileri karşılayan Tuna, üç mecra toplamında 1.733 habere konu edildi.

DEFNE JOY KONUŞULMAYA DEVAM EDİYOR
 
Zamansız ölümüyle tüm sevenlerini üzüntüye boğan Defne Joy Foster, adli tıp raporundaki belirsizlik nedeniyle adından söz ettirmeye devam etti. Köşe yazarlarının da gündeminden düşmeyen Foster, 1.507 haberde yer aldı.

 
 

Etiketler :