En son transfer haberleri

En son transfer haberleri

Beşiktaş’ta tören günü... Fener’de son bomba Pato... Ronaldinho, Trabzonspor’a önerildi... İşte basında öne çıkan transfer iddiaları...

GIACCHERINI

Aslan’ın yeni hocası, transferde rotayı ülkesine çevirdi. Başarılı teknik adam, İtalya Milli Takımı’na aldığı, Sunderland forması giyen kanat oyuncusu Giaccherini’ye gözünü dikti. (AMK)
 
‘BA’YI MUTLAKA ALMALIYIZ
Fırtına, Demba Ba için girişimlerde bulunurken, yönetim her ihtimale karşı Darren Bent’i de yedekte bekletiyor. Ancak Vahid Halilhodzic, Ba konusunda ısrarcı. (FANATİK)
 
FENER’DE SON BOMBA PATO
İtalyanların ipuçlarını verdiği transferle ilgili pazarlıkların detaylarını Brezilya basını manşetlere taşıdı: “Fenerbahçe, Corinthians’a Cristian Baroni’nin bonservisi ve 5 milyon euro önerdi” (FANATİK)
 
AYSAL PRANDELLI’YE BÖYLE DEDİ: BALOTTELİ’Yİ ALABİLİRİZ
Galatasaray Başkanı yeni hocaya Milan’ın golcüsünü getirmeye hazır olduğunu söyledi. 
 
RONALDINHO’YU TRABZON’A ÖNERDİLER
Atletico Mineiro takımının süper starı Ronaldinho, bordo mavili kulübe önerildi. 34 yaşındaki Sambacıyla ilgili kararı, yeni teknik direktör Vahid Halilhodzic verecek. 
 
AL KADLEC’İ VER OZAN’I
Fenerbahçe, Bursa’nın hocası Şenol Güneş’in, “Michal Kadlec gibi birine ihtiyacımız var” demesiyle harekete geçti. Kanarya, Timsahlar’a, “Size Kadlec’i verelim, siz de bize Ozan Turfan ya da Şener Özbayraklı’yı” teklifini yapacak. 
 
TARIK ÇAMDAL ISRARI SÜRÜYOR
Fırtına, sol bek için Eskişehir’in yıldızı Tarık Çamdal’ı ilk sırada bulunduruyor. Fırtına, 2 milyon euro + Emre Güral teklifi ile transferi bitirmenin peşinde. 
 
STOPERDE HEDEF PALETTA
Galatasaray, Chedju için gelecek teklifleri bekliyor. Eğer Kamerunlu futbolcu elden çıkartılırsa kaliteli bir bir stoper alınacak. Bu konuda bir numaralı hedef Paletta. 
 
GOLCÜ KOMŞUDAN ALINIR
Fulham’dan Mitroglou’yu kiralamak isteyen Beşiktaş olumsuz bir gelişmeye karşı bir başka Yunan santrfor, bonservis sorunu olmayan Samaras’ı yedeğe aldı. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.