Enes Kanter soyadını değiştirdi!

Enes Kanter soyadını değiştirdi!

Fetullahçı Terör Örgütü'ne yakınlığı ile bilinen Enes Kanter'i ailesi evlatlıktan reddetti. Enes Kanter de yaptığı açıklama ile bu haberleri doğruladı. Yaptığı yeni açıklamada Enes'in soyadını Gülen olarak değiştirmesi dikkat çekti.

Enes Kanter, babasının kendisini evlatlıktan reddetmesi üzerine Twitter üzerinden bir mesaj paylaştı.

"HOCAEFENDİ'NİN YOLUNCA ANAM BABAM FEDA OLSUN"

Tartışılan basketbolcu yaptığı açıklamada; "Bu hizmet için b,ir ben değil bin ben feda olsun. Bu hizmet yolunda, Hocaefendi'nin yolunda bir ben değil Anam, babam, kardeşlerim, tüm sülalem feda olsun."

"ASACAKLAR MI GÜLEREK GİDERİM"

"Hocaefendi'yi seviyorum diye asıcaklar mı gülerek, koşarak giderim ipe, vuracaklar mı delik deşik etsinler mutlu olurum, yakacaklar mı, kalbim güllük gülistanlık olur. Bu dava uğrunda bir değil bin başım olsa hepsini veririm. Allah benim ömründen her saniye, salisesini alsın Canım hocama versin. Vazgeçersem Allah canımı alsın."

"ONUN SEVGİSİ ANA BABA SEVGİSİNİN ÜZERİNDEDİR"

"Bu hizmet yolunda Hocaefendi'min yolunda cennetler feda olsun, cehennemlere güler geçerim. Onun sevgisi ana, baba, eş, dost, arkadaş hepsinin üzerindedir. Dönersem kalleşim. Biz bu hizmeti sokakta bulmadık ki birkaç pakrudin dönme yüzünden bırakalım. Bunu da tüm kainat duysun. Bu da tüm korkaklara Yezid'lere Tiran'lara tüm Firavun'lara ve Avanelerine kapak olsun."

"ALLAH VAR GAM YOK"

"Her şeyi gören bir Semi Basir var ki, hükmünü verdiği zaman, herkes Allah'ın izni inayetiyle apışıp kalacaktır Vesselam. Allah var gam yok" sözlerini sarf etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.