ENGELSİZ YAŞAMA BİRLİKTE MERHABA DEDİLER

ENGELSİZ YAŞAMA BİRLİKTE MERHABA DEDİLER

KÜÇÜKÇEKMECE BELEDİYESİ'NDEN ENGELLİLERE MUHTEŞEM GECE

 

Küçükçekmece ilçesinde yaşayan engelliler ve aileleri, Nikah Sarayı’nda düzenlenen akşam yemeği organizasyonu ile hayırseverlerle buluştu.

Küçükçekmece Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü'nün engelli vatandaşların moral ve motivasyonunu arttırmak, onları hayata bağlamak amacıyla düzenlediği organizasyona, Ak Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekilleri Feyzullah Kıyıklık ve Tülay Kaynarca, Ak Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Habibe Çiftçioğlu Başer, Ak Parti İstanbul İl Engelliler Koordinasyon Merkezi Başkanı Mustafa Bugelek, Ak Parti İstanbul İl Başkan Vekili Halis Dalkılıç, Ak Parti Eski Milletvekili ve Beyaz Ay Derneği Başkanı Lokman Ayva, Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz ve Başkan Yardımcıları, Ak Parti Küçükçekmece İlçe Başkanı Mustafa Korkut, Tayvan Ankara Büyükelçisi Yaser Tai-hsiang Cheng başta olmak üzere Yardımsever İş adamları, sanatçılar ile engelli vatandaşlar ve aileleri katıldı.


 ‘ENGELLİ VATANDAŞLARIMIZIN YANINDAYIZ’

Engelliler Masası Tanıtım Filmi gösteriminin ardından söz alan Temel Karadeniz, “Küçükçekmece’de yaşayan engelli kardeşlerimizle, onlara çeşitli yardımlarda bulunan hayırseverleri buluşturmak ve engelli vatandaşlarımıza dikkat çekmek istedik. Küçükçekmece Belediyesi olarak biz de engelli vatandaşlarımızın her zaman yanındayız ve onlara her konuda yardımcı olmaya devam edeceğiz, onların hayatlarını kolaylaştırmak için çalışıyoruz. Bu organizasyon ile inşallah engellileri daha iyi anlayabiliriz. Unutmayalım hepimiz bir engelli adayıyız. ”diye konuştu.

'GERÇEK ENGEL KALPLERDE'


Ak Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Tülay Kaynarca, Temel Karadeniz'e teşekkür ettiği konuşmasında gerçek engelin bedenlerde değil, kalplerde ve yüreklerde olduğunu belirtti. Halis Dalkılıç ise konuşmasında "Gerçekten çok anlamlı, güzel bir gece. Emeği gecen herkese teşekkür ediyorum."dedi. Lokman Ayva da Temel Karadeniz ve ekibine teşekkür ederek, "Yeni Türkiye'de herşey değişecek artık dışlanmak yok." diye konuştu.

MÜZİK ZİYAFETİ ÇEKTİLER


Programda ayrıca, Selahattin Alpay, Çılgın Sedat, Aydın Aydın, Zekeriya Ünlü, Bilal Göregen gibi birbirinden ünlü pek çok sanatçı en güzel şarkılarını engelli vatandaşlar için seslendirdi. Eğlenceli dakikaların yaşandığı etkinlikte, engelli vatandaşlar da şarkılara eşlik etti. Dilek Şimşek, Yağız, Mehmet Balaman, Nevzat Soydan, Ünzile, Ahmet Satılmış, Ersin Güloğlu, Yeliz Kurt, Özlem Büyük, Havin Havin, Arif Antlı da programa katılarak destek verdi.

KÜÇÜKÇEKMECE’DE HER ENGEL AŞILIYOR


Küçükçekmece Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Engelliler Masası tarafından bugüne kadar, 4285 engelli vatandaşa Hasta Bezi, 961 kişiye Medikal Malzeme, 561 kişiye ise Araç Tamir ve Bakım Hizmeti, 3081’ine Ulaşım Hizmeti verildi. Öte yandan ‘Engelli Ve Yaşlı Bakım Hizmeti’ adı altında 225 engelli ailesine ‘Evde Kişisel Bakım Ve Temizlik Hizmeti’ verilmesi sağlandı. Küçükçekmece Belediyesi Aşevi tarafından da, 193 ihtiyaç sahibi, yaşlı ve engelli aileye ‘Her Gün Sıcak Yemek Yardımı’ yapılıyor.

Program sonunda ise, ünlü iş adamları Cemal Turgut, Mehmet Cümbüş, Mehmet Büyükgıdık, Faik Özbey, Ahmet Bingöl, Kemal Ökke'ye yardımlarından dolayı protokol üyeleri tarafından plaket takdim edildi.

engelsiz_yasam[1].jpg

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.