Engin Baytar'dan Fatih Terim'e övgü

Engin Baytar'dan Fatih Terim'e övgü

Galatasaraylı futbolcu Engin Baytar, Beşiktaş ile yapacakları derbi maça ilişkin iddialı konuşurken, hakkında olumsuz konuşanlara cevap verdi.

''İnsanların benim hakkımda kafalarında yer alan soru işaretlerini yok etmek istiyorum. Burada apayrı bir sayfa açıp, başarılı olmak istiyorum'' 
 
 
Galatasarayfutbolcu Engin Baytar, Spor Toto Süper Lig'de 20 Kasım Pazar günü Beşiktaş ile yapacakları derbi maça odaklandıklarını belirterek, ''Umarım bu seneki ilk derbimizi kazanırız'' dedi. 
 
 
Galatasaray TV'de yayınlanan ''Son Pas'' programına konuk olan Engin Baytar, derbi maçın hem kendileri hem de Beşiktaş için zor geçeceğini belirterek, ''Bu seneki ilk derbimiz. Tamamen bu maça odaklandık ve konsantre olduk. Kırılma maçlarından bir tanesi. Çünkü bir mağlubiyetle puan farkı daha da yükselebilir. Biz aranın açılmasını hiç istemiyoruz. Umarım bu seneki ilk derbimizi kazanırız'' diye konuştu.

Baytar, sakatlığının tamamen geçtiğini, kondisyonla ilgili eksiklerini de maç gününe kadar tamamlayacağını belirterek, ''Büyük maçlar için kendinizi özel olarak hazırlamanıza gerek yok. Zaten o maçın atmosferi ve heyecanı sayesinde otomatik olarak motive olursunuz. Derbilerde ilk 5-10 dakika içinde yaptığınız pas hataları ya da olumlu paslar sizi maçın devamında etkiler. Eğer futbolcular yüzde 100 konsantre olmuşsa derbi maçlarını daha rahat oynar'' ifadesini kullandı.

-''Burada apayrı bir sayfa açmak istiyorum''-

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.