Erbakan cephesi kimden taktik aldı

Erbakan cephesi kimden taktik aldı

Necmetin Erbakan'ın kurmaylarından Hukukçu Prof. Dr. Mustafa Kamalak, Saadet Partisi'nin kayyuma devredilmesi sırasında 'CHP Genel Sekreteri Önder Sav'dan taktik alındı mı?' sorusuna cevap verdi

Dursun Kabaktepe'nin haberi

Milli Görüş lideri Necmettin Erbakan’ın kurmaylarından Hukukçu Profesör Doktor Mustafa Kamalak, Saadet Partisi’nin kayyuma devredilmesini ve parti içindeki yaşananları anlattı. NTV canlı yayına katılan Mustafa Kamalak, Saadet Partisi'nin bu duruma gelmesinden çok rahatsızlık duyduğunu ifade ederek Numan Kurtulmuş ve ekibinin parti içinden ayrılmasının doğru olmadığını söyledi.

Kamalak, Numan Kurtulmuş’un kongreye katılmamasının ihtilafı artıracağını belirterek “Uzlaşma imkanı her zaman olur. Bu ihtilafı sürdürmek camiamıza zarar veriyor.” diye konuştu.  Necmettin Erbakan’ın oğlu Fatih Erbakan’ın bu kongrede aday olmasının doğru olmayacağını kaydeden Kamalak, bu konuda gerekenlerin yapılacağını anlattı.

NTV muhabirinin sorularına Mustafa Kamalak, şöyle cevap verdi:
-Fatih Erbakan bir açıklamasında ‘Numan Bey’in tabanda bir karşılığı yoktur’ demişti.  Ve Numan Bey’de buna çok kızmıştı Siz bu düşünceye katılıyor musunuz?
Benim elimde istatistiki bir bilgi yok. Bu düşünceye katılıp katılmamam için elimde bir belgenin olması gerekir.  Ama ben bu camia içinde yetişen hiçbir kimsenin ayrılmasını istemem.

-Numan Kurtulmuş’un partiyi beş paralık ettiler sözü konusunda ne düşünüyorsunuz?
Kızgınlık anında söylenmiş bir söz olabilir. Yoksa böyle bir şeye ihtimal vermiyorum.

-Sabih Kanadoğlu ile görüşüldüğünü söyledi. Ne görüşüldü?

Kim görüşmüş. Nerede olmuş. Ben Sabih Kanadoğlu ile Refah Partisi'nin kapatılması sürecinde birebir mücadele etmiş bir isimim.

-Önder Sav’dan tatik alındı mı?
Hayır. Asla

-Şevket Kazan almış olabilir mi?
Ben onu bilmem. Şevket Bey’den en küçük bir bilgi almadım. Bütün bunlar bir sebep değil bir sonuçtur.
 

Moralhaber.Net

Etiketler :