Erbakan 'geldikleri gibi giderler'

Erbakan 'geldikleri gibi giderler'

Dr. Fatih Erbakan 'füzelerinizide Patriotlarınızıda kaldırıp atacağız.'

Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Genel Başkan Başdanışmanı Dr. Fatih Erbakan Antalya'nın yeni ilçesi Döşemealtı kongresine katıldı.

İlçe kongresinde yaptığı konuşmada Erbakan "Dünya siyonizmi eğer bir ülkeyi yok edecekse, parçalayıp yutacaksa onun operasyonunun ilk adımı mutlaka o ülkeyi boğazına kadar borca batırmaktır. Osmanlı böyle borçlandırıldı. Bugün aynı oyun oynanmaktadır.

Patriotların Türkiye'ye yerleştirilmesini dünya siyonizmi istiyor. Türk Ordusuna hibe edilmek üzere iki firkateyn veriliyor .Niçin bunlar yapılıyor. Milletimizin tepkilari azalsın diye. Bu füzeler ve kalkanların yerleştirilmesinin tek amacı büyük israilin kurulmasının çabuklaştırılmasıdır. Suriye tehditi imiş şuymuş buymuş bunların hepsi hikayedir.

Dün çekiç güç bugün patriot füzesi.Dün Irak tezkeresi bugün füze kalkanı. Hepsinin amacı Türkiyeyi müslüman komşularıyla savaştırmak ve büyük israili kurmaktır. Bir gerçeği unutuyorlar siz ne kadar plan yaparsanız yapın Türkiye'de Milli Görüş var, Saadet Partisi var, Erbakan Hocanın talebeleri var. Bu milli görüşçüler Erbakan Hocanın talebeleri kim siz biliyormusunuz.

Sizin dedelerinize karşı Kurtuluş Savaşında savaşıp şehit olanların torunları bunlar. Füzeler, patriotlar için gelenler geldikleri gibi gidecekler. Milli Görüş olduğu müddetçe Saadet Partisi olduğu müddetçe sizin bir planınız varsa Cenabı Allah'ında bir planı var milli görüşçüler olarak müsaade etmeyeceğiz. Füzelerinizede kalkanınızıda kaldırıp atacağız. Allah'ın izniyle. Çekiç gücü Erbakan Hoca nasıl kovduysa bizde füzeleri kaldırıp atacağız." dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.