Erbakan Vakfı Bursa İl Başkanlığı Bursa İl Müftüsünü Ziyaret Etti.

Erbakan Vakfı Bursa İl Başkanlığı Bursa İl Müftüsünü Ziyaret Etti.

Prof. Dr. Necmettin Erbakan Vakfı Genel Merkez İstişare Kurulu Üyesi Necati Aslan, Bursa İl Başkanı Naim Öztürk ve Osmangazi İlçe Başkanı Adnan Vatansever ile Yönetim Kurulu üyeleri İbrahim İleri ve Hasan Göktaş Bursa İl Müftüsünü makamında ziyaret ettile

 

Prof. Dr. Necmettin Erbakan Vakfı Genel Merkez İstişare Kurulu Üyesi Necati Aslan, Bursa İl Başkanı Naim Öztürk ve Osmangazi İlçe Başkanı Adnan Vatansever ile Yönetim Kurulu üyeleri İbrahim İleri ve Hasan Göktaş Bursa İl Müftüsünü makamında ziyaret ettiler.

 

Ziyarette Erbakan Vakfının niçin kurulduğu ve hiçbir siyasi partiyle ilişkisinin bulunmadığı konuları üzerinde duran İl Başkanı Naim Öztürk İl Müftüsü Prof. Dr. Mehmet Emin Ay hoca efendiyi 27 Şubat 2015 Cuma akşamı Merinos AKKM’ de yapacakları Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ı anma programına davet etti.

İl Müftüsü Prof. Dr. Mehmet Emin Ay hoca efendi ise Sivil Toplum Kuruluşlarının hayatımızda önemli bir yeri olduğu  ve bu kuruluşlarla irtibat halinde bulunarak daha iyi hizmet vermeye çalıştıklarını vurguladılar.

Ayrıca ziyaret esnasında ERBAKAN Vakfı’nın İl başkanı Naim Öztürk’ de Vakıf çalışmalarıyla ilgili de bilgiler verdi. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.