Erbakan'ı gören editör yayını terketti! - video

Erbakan'ı gören editör yayını terketti! - video

Necmettin Erbakan bugün Saadet Partisi'nin kongresinde genel başkan seçildi. Bu durumdan en çok etkilenen ise CNN Türk editörü Şafak Altun oldu.

Saadet Partisi bugün olağanüstü kongresini gerçekleştirdi. Kongreden beklenen bir sonuç çıktı ve Necmettin Erbakan Genel Başkanlık kolduğuna oturdu. Kongreden en çok etkilenen isim ise CNN Türk editörü Şafak Altun oldu. Neden mi? İşte nedeni...

CNN Türk'ün editörlerinden Şafak Altun, Elma Yayınevinden Öncü Girişimciler isimli bir kitap yayınladı. Cumhuriyet'in ilklerini yaratan isimlerin, krizlere rağmen ayakta durmayı başaran girişimcilerin hikayelerinin anlatıldığı kitapta bir çok markanın serüveni de anlatılıyordu.

Altun bugün kanalı CNN Türk'te Pınar Esen'in sunduğu Güne Merhaba Hafta Sonu programına konuk oldu ve kitabını anlattı. Daha doğrusu anlatmaya çalıştı. Çünkü Altun programın sempatik sunucusu Pınar Esen'in sorularını yanıtlarken Saadet Partisi'nin kongresine canlı bir bağlantı gerçekleştirdi CNN Türk.

Canlı bağlantı ile birlikte Altun da haberci refleksi ile fırlayıp Erbakan'ı dinlemek ve oradan gelen haberleri düzenlemek için görevinin başına koştu. Doğal olarak da kitabı üzerine konuşması da mümkün olamadı.

Erbakan'ın konuşması sürerken programın kapanış anonosunu yapan Pınar Esen ise arkadaşının görev başına koşmasını hoş bir şekilde yorumladı.

İşte Esen'in kapanış anonsundaki gazeteciliğin altın kuralının haberi takip etmek olduğunu hatırlatan o cümleleri...

 

 

Etiketler :