Erdoğan Baykal'a ne cevap verdi

Erdoğan Baykal'a ne cevap verdi

Artvin'de halka seslenen Başbakan Erdoğan'ın CHP lideri Deniz Baykal'ın televizyona gel çağrılarına cevap verdi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 29 Mart yerel seçimlerindeki bugünkü durağı Artvin'di. Başbakan Artvinde vatandaşlara seslendi. Erdoğan'ın açıklamaları şöyleydi:

"Mafya ile hukuk dışı odaklarla mücadele ediyoruz. Baykal çıkıyor avukatıyım diyor... Düşünebiliyor musun bunu hangi cürretle nasıl diyorsun? Hani yargıya hukuka müdahele edilmezdi? Niçin bunu beklemiyorsun? Bunun altından bir şeyler çıkacak. Sabırlı ol. Suç sabit olmadıkça kimseye suçlu diyemezsin... Niye yapıyorlar? Acaba hedef saptırırız diye mi düşünüyor... İki de bir çıkıyor, televizyona diyor... Ben TV'de kimle konuşacağım... Ülke Başbakanına maganda diyenle mi konuşacağım.

Bunların uzlaşma diye bir anlayışıda yok. Anayasa Komisyonu kuruldu, CHP oraya gelmedi.

Her gün yeni bir iddia ortaya atan bu muhalefet bırakın yastıya kadar beklemeyi akşam olmadan mumları sönüyor. Bunların şıracısına bakın bozacısını görürsünüz. Bunların şıracısı yandaş medyadır.

Sayın Baykal dün Yalova'da konuşmuş. Ben kendisine cevabını mahkemede vereceğim. Ama siyasetin seviyesi bu kadar düşürülür mü?

Arlı arından korkar, arsızda sanar kendinden korkar. Bu üslupla ben seninle konuşacağım.

Kadın hakları dediler. Kadına şiddete karşıyız dediler. İstanbul'da bir kadına ne yaptılar gördünüz. Bunların kadın hakları savunuculuğu bu.

Bunların Atatürkçülük anlayışı da başka... Bunların işi paranın üzerinden Atatürk'ün resmini kaldırmaktı. Bunlar Atatürk'ün üzerinden geçinenler. Atatürkçü değil.

Tuvalete girişin 1 milyon olduğu günleri gördük. Biz böyle olmaz dedik. Bu paradan 6 sıfırı atacağız dedik. Olmaz dediler. Enflasyon patlar dediler. Enflasyon patladı mı? Patlamadı çatladı.

Artvin türküsü ne diyor:

Arhavi'den başlarız

Hopa'dan aşarız.

Borçka, Çoruh boyunca

Artvin'e ulaşırız

Artvin'den böyle bir kararlılık bekliyoruz

Şimdi yeni bir tartışma başlatmaya çalışıyorlar. 6 buçuk yıldır şımarmadık. Bize tevazu yakışır."

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :