Erdoğan CHP'yi Ecevit'le vurdu

Erdoğan CHP'yi Ecevit'le vurdu

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan partisinin grup toplantısında konuştu.

 

Konuşmasından satırbaşları...

Tezkere CHP ve BDP'nin karşı çıkmasına rağmen AK Parti ve MHP ile birlikte çıkarılmıştır. Bu hafta da Kuzey Irak'a sınır ötesi tezkeresi görüşülecek.

KENTSEL DÖNÜŞÜMÜ BAŞLATTIK

Kentsel dönüşümün ilk aşamasına geçtiğimiz hafta başlattık. Amacımız Türkiye'y i Japonya gibi pek çok ülke gibi afetler karşısında hazırlıklı hale getirmektir. Yani birilerinin olmaz yapılamaz gibi yaklaşımlarına nasıl olabileceğini geçen hafta başladık.

1994 büyükşehir belediye başkanı İstanbul'da oldum. O göreve başladığımda Haliç'i temizleyerek bir seferberlik yaptık. Bu seferberliğe daha sonra gelen arkadaşlarımız da devam ettirdiler. Çevredeki yaklaşık 7-8 ilçenin atık su işlemini orada devam ettiriyoruz.

AK Parti bir ilklerin partisidir. Ama çevrecilik konusunda da attığı bu adımlarla da sadece ülkemizde değil yurtdışına da örnek olarak ilkleri başarmıştır.

Yitik olanı alıyor ve kendisi ona artık kendi damgasını vuruyor. İstanbulumuz için hayati öneme sahip bu tesislerin hayırlı olmasını diliyorum.

Geçtiğimiz hafta pek çok yabancı liderlerle biraraya geldik. Önümüzdeki günlerde de önemli görüşmelerimiz olacak.

Türkiye'nin sesini her platformda duyurmanın çabasoı içindeyiz. Değerlendirmemizi duyurmak için mücadele ediyoruz. Bütün mazlumların haklarını da aynı şekilde savunuyoruz. Ermenistan'ın Karabağ'da haksız işgalinden dolayı Azerbaycan'In yanında duruyoruz.

AT GÖZLÜĞÜYLA TAKİP EDENLER ANLAYAMAZ

Varlıklarını korumak için yaptıkları mücadelede Boşnak kardeşlerimizi kendimizden ayrı görmedik. Gelişmeleri at gözlüğüyle takip edenlerin bizim dış politikamızı anlamasını elbette beklemiyoruz. Milletimiz bizi anlıyor tasdik ediyor.

Türkiye devleti gölgesinden korkanların değil 7 düvele meydan okuyanların omuzlarında yükselmiştir.

AK Parti iktidarı ülkemizin çıkarlarını elbette büyük bir hassasiyetle gözetir. Bu yüzden biz ekonomide dış politikada ticarette Türkiye'yi büyütecek çalışmalara devam edeceğiz.

Geçtiğimiz hafta mecliste kabul edilen tezkere ile TSK'nın yurtdışına gönderilmesi için yetki verildi. Tarihe not düşürülmesi gereken görüntüler ortayab çıkmıştır. Türk siyasi tarihinde bu tezkere tartışmaları siyasette kırılma noktası olmuştur. Ana muhalefet partisi temsilcilerinin tezkereyi değerlendirmeleri zamanla daha iyi anlaşılacaktır. Türkiye'ye komşu bir ülkeden silah doğrultuluyor ve ateşleniyor insanlar ölüyor muhalefet partisi çıkmış zalimin katilin avukatlığını savunuyor. Bu nasıl bir şuursuzluktur. CHP zihniyeti Suriye'de katledilen halkı savuhnmak yerine Esed'e sahip çıkmıştır. CHP zihniyetinde Şanlıurfa'ya saldırı vatan topraklarınsan syılmuyor mu? Burada hayatını kaybedenler bizim kardeşimiz değil mi? Bakın bir ateş yapıldı biz can kaybı yok diye cevap vermedik. Yedincisinde en sonunda beş vatandaşımız hayatını yitirdi. Biz buna sessiz mi kalacaktık ey Kılıçdaroğlu? Senin kanın canın müsade eder ama bizim kanımız canımız etmez!

ABD KARŞISINDA EL PENÇE DİVANSINIZ

Bu saldırılar tezkere için sebep oluşturmuyor mu? Efendim blöf yapıyormuşuz! Ancak misliyle karşılık verilerek cevabı verilmiştir. Kılıçdaroğlu ABD'ye meydan okuyorsubuz. Hadi siz de ABD'ye meydan okuyor musunuz? Siz ABD karşısında el pençe divan duran adamlarsınız! Sizinki sokak ağzı! Biz sizin geçmişinizi biliyoruz. ABD başkanın otururken sizin devamlı destek verdiğiniz adam el pençe divan duruyordu. Sizi hangi komplo teorisyenleri akıl veriyor.

 

 

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.