Erdoğan destekçileri ve karşıtları atışırsa..

Erdoğan destekçileri ve karşıtları atışırsa..

Ahmet Hakan bugünkü yazısında Erdoğan'ı destekleyenler ile karşıt görüştekileri atıştırdı.

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Time dergisinin bu ayki sayısına kapak olmasını kaleme aldı. Hakan yazısında konuyla ilgili olarak Erdoğan taraftarları ve karşıtlarını karşılıklı konuşturdu.

İşte Hakan'ın o yazısı:

DESTEKÇİLERİ: Kapak olan liderin destekçileri, takımları gol atmış taraftar sevincine bürünerek karşı tarafa "bu da size kapak olsun" diye laf çakarlar.
KARŞITLARI: Karşı tarafın eli armut toplamıyor tabii... Onlar da "Kim bilir neyin karşılığı?" falan diyerek golü çıkarmaya çalışırlar.

DESTEKÇİLERİ: Sıra yeniden liderin destekçilerine gelmiştir... Sevinçli bir telaş içinde "kıskananlar çatlasın, kıskananlar çatlasın" sloganları...
KARŞITLARI: İlk şoku atlatmaya başlayan karşı taraf artık daha yaratıcı: "Ne var kardeşim abartacak... O zaten her hafta Leman'a kapak oluyor" esprisi gelir gündeme...

DESTEKÇİLERİ: Destekçilerin sevinç gösterileri bütün hızıyla devam etmektedir: Bu kez "Time'a kapak oldu, size de kapak yaptı" cümlesi devrededir.
KARŞITLARI: Toparlanma sürüyor: Birkaç hafta önce Berlusconi'nin Time'a kapak olmasını anımsatarak "Bu neyin işareti acaba?" sorusu sorulur.

DESTEKÇİLERİ: Hafiften savunma sporları: "Sizin desteklediğiniz lider Time'a kapak olsaydı, dünyayı ayağa kaldırırdınız... Yemeyin bizi".
KARŞITLARI: Time'ın daha önce kapak yaptığı isimler hakkında araştırma yapmanın verdiği güven duygusuyla: "Saddam da, Kaddafi de Time'a kapak olmuştu... Abartmayın".

DESTEKÇİLERİ: Daha durun, daha durun... Sırada "The Economist" var... Usta, haftaya da ona kapak olur.
KARŞITLARI: İyi ama siz "The Economist"i, seçimden önce "hain İngilizlerin dergisi" ilan etmemiş miydiniz?

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum